De charme en elegantie van een glazen vloerluik

Een charmant en visueel mooi effect

Een van de nieuwste trends in luxere woningen, boerderijen en villa’s is het aanbrengen van een strakke glazen vloerluik. Een glazen vloerluik kan gebruikt worden als mooie afsluiting van de kelderruimte, toegang tot uw wijnkelder of als luik dat op zolder gebruikt kan worden. Glazen vloerluiken zijn vooral mooi, omdat ze veel licht doorlaten en de ruimte erachter dus beter zichtbaar maken. Ze hebben dus charmant visueel prachtig effect en laten ruimten groter lijken. Maar vloerluiken van glas hebben nog wel meer te bieden dan dit. Waar profiteert u als gebruiker nog meer van als u kiest voor de installatie van een glazen vloerluik?

Een milieuvriendelijke keuze

Vanuit milieu- en klimaatperspectief is een glazen vloerluik een uitstekend keuze. Vloerluiken van dit materiaal sluiten naadloos af, waardoor tochtstromen verhinderd worden. Hierdoor houdt u de warmte in huis beter vast en de koude blijft buiten. 

Veilig en handig in het gebruik

Vloerluiken van glas zijn gemaakt van sterke glasplaten die uiterst veilig in het gebruik zijn. De luiken zijn elektrisch bedienbaar en dus op afstand te openen of af te sluiten. Hierdoor profiteert u van optimale veiligheid en van een hooggebruiksgemak. 

Keuze uit uiteenlopende modellen

Als u het besluit heeft genomen om een vloerluik van glas aan te schaffen, heeft u de keuze uit diverse modellen. Glazen luiken voor in de vloer zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en passen bij elke woningstijl. U maakt dan ook altijd een goede keuze als u voor deze variant vloerluiken gaat. Via een goede producent van dit type luiken kan vandaag de dag uw specifieke luik exact op maat gemaakt worden. Alles is dus mogelijk met elegante vloerluiken van glas!