Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

De betekenis van Zwaarden als tarot dagkaart

 

Tarot-kaart: Aas van Zwaarden (Zwaarden)

Een brandend idee help u vandaag een lastig probleem op te lossen of plotseling iets te begrijpen, dat voor u lange tijd een raadsel was. Wees klaarwakker en zet uw antennes op ontvangst. Zo krijgt u overzicht en u heeft tergelijkertijd de kans een goede beslissing te nemen of iets op te helderen dat eigenlijk al lang opgehelderd had moeten worden.

Tarot-kaart: 2 van Zwaarden (Zwaarden)

Vandaag staat u in dubio. Het zij dat u een al genomen beslissing in twijfel trekt, over een optreden onzeker bent of wantrouwend en sceptisch op mensen of op een aanbod reageert. Als u eenduidig op stellingen reageren moet, dan is vandaag niet de dag daarvoor. Laat deze zaak tot morgen liggen.

Tarot-kaart: 3 van Zwaarden (Zwaarden)

Vandaag moet u leuk of niet leuk door de zure appel heen bijten. Een vervelende domper , een ontnuchterend bericht of een pijnlijke beslissing kan een schaduw over de dag brengen. Hoe oprechter en gevatter u deze ervaring neer zet, des te sneller kunt u het achter u laten. Dus doe wat u te doen staat.

Tarot-kaart: 4 van Zwaarden (Zwaarden)

In het ergste geval komt u vandaag niet vooruit. U voelt zich uitgeput en zit vast. Misschien was u iets van plan, of u legt een voornemen in de ijskast, omdat u op dit moment niet weet hoe u dat moet gaan verwezelijken. Ook als deze rustpauze niet geheel vrijwillig is, neem hem toch om u innerlijke rust te vinden en bij te komen.

Tarot-kaart: 5 van Zwaarden (Zwaarden)

Vandaag moet u zich warm aankleden. Het zou kunnen dat u zich tegen gemene streken, tegen moedwillige laster of pesterijen moet weren. Sla u er zo goed mogelijk doorheen, en houd in gedachten dat na een donkere vrijdag een ontspannend weekend komt. Wanneer u uw bijdrage herkent, hoe het zover heeft kunnen komen, dan blijven u deze vervelende ervaringen u in de toekomst misschien wel bespaard.

Tarot-kaart: 6 van Zwaarden (Zwaarden)

Het is mogelijk dat dat u vandaag weke benen krijgt. Daarbij gaat het om een verandering, een ongewoonlijke stap die u gaat nemen, maar u betreedt een nieuw gebied en krijgt plankenkoorts. Laat u zich daardoor niet van de wijs brengen of van de stap afhouden. Ga toch. Vastbesloten en bezonnen en kijkt u eens om u heen. U Kunt iemand vinden die u hulp goed gebruiken kan.

Tarot-kaart: 7 van Zwaarden (Zwaarden)

Wees op uw hoede vandaag. Het kan goed zijn dat men u vandaag over de tafel wil trekken. Laat zien dat u door de wol geverfd bent en niet met u laat sollen. Let erop dat u niet bestolen wordt. Bij contracten en afspraken moet u klaarwakker zijn en meer dan ooit de kleine lettertjes lezen, zodat u niet afgezet wordt. Misschien wil de kaart ook zeggen dat dat u vandaag moet bluffen en bedriegen om een test te doorstaan of om bij een gesprek niet aan het kortste eind te trekken.

Tarot-kaart: 9 van Zwaarden (Zwaarden)

Als u vandaag met uzelf in dubio staat, uzelf pijnigt, of doemsenarios uittekent, moet u er alles aan doenom zo snel mogelijk uit deze nachtmerrie te ontwaken. Ziet u desondanks van buiten toch nog een bedreiging, dan zijn er twee mogelijkheden om daarop te reageren: Trek de stoute schoenen aan en laat het achter u, als u deze weg moet gaan. Is er toch een alternatief, dan moet u deze weg kiezen. Misschien helpt het om ook bij andere gelegenheden uw oprechte spijt te betuigen.

Tarot-kaart: 10 van Zwaarden (Zwaarden)

Vandaag zet u ergens een punt achter. Misschien komt het wel geheel onverwachts, iets afbreken of te moeten opgeven dat veel voor u betekend heeft. Het kann nutuurlijk ook zo zijn dat u er dolblij mee bent dat er nu eindelijk een einde komt aan iets dat u al lange tijd belast en u pijn heeft gedaan. In elk geval moet u er op letten u niet blind van woede te laten gaan of te snel iets over boord te gooien, waar u later spijt van kunt krijgen.

Tarot-kaart: Schildknaap van Zwaarden (Zwaarden)

Vandaag moet u rekening houden met tegenslag. Men zal u bekritiseren of uw plannen in twijfel trekken. Wees daarop voorbereid en ga niet gelijk in de aanval. Misschien is de kritiek die men heeft wel helemaal niet zo vreemd of uit de lucht gegrepen. Als u bereid bent om goed te luisteren, gaat er bij u misschien wel een lampje branden.

Tarot-kaart: Ridder van Zwaarden (Zwaarden)

Vandaag kan het gaan vriezen, misschien waait er wel een koude wind in uw gezicht. Gaat u het konflikt niet uit de weg. Houdt u hoofd koel en gaat u rustig en vastberaden voor. Let erop dat u nergens vastloopt, maar handig te strijden en glashelder te argumenteren. Dan heeft u ook in het geval van strijd een goede kans, als winnaar eruit te komen. Zelfs als een konflikt onbeslist blijft of u verliest, zult u er iets van hebben geleerd.

Tarot-kaart: Koningin van Zwaarden (Zwaarden)

Vandaag kan een geniale streek lukken. Als u herkent wat u tot nu toe bevangen of gevangen hield, heeft u een goede kans door een heldere beslissing, voor eens en voor altijd u daarvan te bevrijden. Let er wel op dat u ambities onafhangkelijk zijn en niet radicaal te werk te gaan, anders zet u uzelf buitenspel.

Tarot-kaart: Koning van Zwaarden (Zwaarden)

Vandaag moet u uw scherpzinningheid bewijzen, en tactisch, slim en ervaren te werk gaan. Omdat u overtuigende concepten en betere argumenten heeft, die u bovendien charmant en geestig brengt, kunt u ook anderen van uw plannen overtuigen. Gebruik deze geestelijk helderheid, vooral daar waar al geruime tijd beslissingen in het verschiet liggen. Als u al langer met een probleem zit, moet u vandaag een specialist erbij halen en hem om raad te vragen.

 

Trek een online tarot dagkaart om te lezen wat je vandaag kunt verwachten, of lees je sterrenbeeld.

X