Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Herfst! De blaadjes vallen van de bomen

De zomer ligt alweer even achter ons en de blaadjes van de bomen liggen bijna allemaal op de grond. Dat het herfst is… daar kunnen we niet omheen. Wij zijn verliefd op de herfst, overal vind je prachtig gekleurde herfstbladeren en kastanjes. Bij Koningkaart raakten we geïnspireerd. Hoog tijd om de leukste herfst geboortekaartjes op een rijtje te zetten.

Lieve kaartjes in herfstkleuren

Ben jij deze of volgende maand uitgerekend? Dan past een echt herfst geboortekaartje prima bij jouw kindje! Daar hebben wij gelukkig een aantal mooie ontwerpen voor. Zo kun je bijvoorbeeld een geboortekaartje met herfstachtige kleuren kiezen. Deze herfst zijn de kleuren roestrood en donkergroen erg in de mode. Deze kleuren zie je niet alleen in de natuur terugkomen, maar ook in het interieur en de kleding. Het is niet voor niets dat ‘Donkergroen geboortekaartje met witte naam’ één van onze bestsellers is.

Herfst geboortekaartjes van Anet

Wil je echt iets bijzonders? Kies dan voor herfst geboortekaartjes, geïllustreerd door Anet. Deze mooie designs passen prima bij het najaar. De wind is guur en het regent veel. Zo hebben we kaartjes met pompoenen, herfstbladeren en kindjes met kaplaarzen. En er is voor ieder wat wils. Is er een tweede of derde kindje op komst? Ook hiervoor hebben we toepasselijke geboortekaartjes met diverse broertjes en zusjes. Je kunt alle geboortekaartjes zelf bewerken met onze online designtool.

Vooraf een proefkaart bestellen

Je kunt bij Koningkaart altijd je eigen kaart maken, als je zelf een idee hebt kun je met een blanco versie starten of sowieso met een basis van ons. Heb je je favoriete ontwerp gevonden en deze bewerkt in de designtool met je eigen teksten? Dan wordt het tijd om een drukproef te bestellen. Je ontvangt de 1e gratis van ons. We drukken dan echt één exemplaar zodat je het eindresultaat vast kunt bewonderen. Is de kaart goed? Dan is het wachten totodat de baby zich aandient. Als de baby geboren is bestel je heel eenvoudig je oplage. Doe je dit voor 12 uur, dan worden de kaarten ’s middags gedrukt en verzonden. Vaak heb je ze dan de volgende dag al in huis.

https://koningkaart.nl/geboortekaartjes-herfst

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van jouw tuin een gezellige plek om jouw vrienden te ontvangen?

De voordelen van een ergonomische bedhoogte

5 tips voor je volgende fietsvakantie