Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Het geheim van servetten

Kan je iets noemen wat iedereen kent en wat iedereen wel eens gebruikt heeft? Wij kunnen zeker iets noemen, servetten natuurlijk! Of je ze nu thuis gebruikt of misschien in een restaurant. Iedereen weet wat het is en heeft ze wel eens gebruikt, maar wat is nu het geheim van de servet? Hoe komt het dat iedereen het wel eens gebruikt heeft? Wat maakt een servet nu zo bijzonder? In deze blog krijg je antwoorden op deze vragen.

 

Servetten kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het kan gebruikt worden als decoratie van de tafel, maar ook om je mond af te vegen als je iets hebt gegeten. Maar ze kunnen ook beide doeleinden tegelijk dienen. In restaurants gebeurd dat voornamelijk. Als de tafel gedekt is worden de servetten gebruikt als decoratie, maar zodra er mensen binnenkomen om er te eten, dient het een heel ander doel. Dat maakt de servet misschien ook wel zo uniek. Het kan op meerdere manieren gebruikt worden.

 

Naast de verschillende doeleinde kunnen de servetten ook van verschillend materiaal gemaakt worden. Veel restaurants gebruiken een servet gemaakt van linnen. Die servetten kunnen dan ook worden gebruikt als bestekzakje. Het bestek gaat dan boven in een vakje van de servet, waardoor het servet en bestek één worden. Naast linnen kan je als bedrijf ook kiezen voor papieren servetten. Papieren servetten minder casual dan linnen servetten, maar ze dienen hetzelfde doel en zijn niet minder handig. 

 

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van servet.nl. Een groot assortiment met servetten in alle kleuren en maten. De servetten zijn allemaal verkrijgbaar in grootverpakkingen, dus ideaal voor jouw bedrijf. Naast servetten hebben ze bij servet.nl veel meer dan alleen servetten. Ze hebben namelijk meer voor de gehele tafelaankleding. Ze hebben bijvoorbeeld placemats, tafelkleden en tafellopers op een rol. Verder kan je als bedrijf je eigen servetten laten bedrukken! Maak een keuze uit het formaat en materiaal en laat je eigen logo bedrukken op de servetten.

https://www.servet.nl/