Het Thuisgevoel
Image default
Cadeau

Tips voor de leukste kraamcadeaus

Iemand die je kent heeft net een kind gekregen. Je kunt niet wachten om op bezoek te gaan. Natuurlijk wil niet met lege handen aankomen, alleen je hebt geen flauw idee wat je moet kopen. Het liefst geef je iets waar de ouders en het kind iets aan hebben en niet op de stapel belandt. Is dit voor jou ook allemaal zo herkenbaar? Dan hebben wij wel een paar tips voor jou.

TipsIs dit hun eerste kindje?

Denk dan bijvoorbeeld aan alles wat een de nieuwe ouders kunnen gebruiken, zoals een rompertje of badcape. Maar ook ouders van een tweede of derde kindje zullen uiteraard erg blij zijn met dit soort cadeaus, omdat ze meestal al genoeg speelgoed in huis hebben. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een mooi moment vast te leggen, zoals een geboortekistje met daarin herinneringen (de ouders kunnen ook dit zelf erin doen). Zowel voor jongens als meiden hebben we een uitgebreid aanbod. Zo zijn er voor jongens coole dino knuffels en gave loopfietsjes. Voor de stoere meiden hebben we onder andere roze, houten gereedschapskistjes en lieve konijnenknuffels. Is er een tweeling geboren? Dan kun je kiezen voor een set van twee stoelen en een tafel, waaraan ze later gezellig samen aan kunnen zitten.

Gepersonaliseerd cadeau

Het is ook mogelijk om gepersonaliseerde kraamcadeaus te laten maken. En zeg nou zelf: wat is er nu leuker dan een kraamcadeau met naam? Je kunt kiezen voor een houten klok of stoeltje met naam erop, maar ook voor een speelgoedemmer of nachtlampje. Dankzij onze kwaliteit van drukken of borduren is het cadeau niet alleen leuk voor nu, maar zeker ook voor later. Een mooi cadeau wat de baby zijn of haar hele leven bij zich kan houden. Een persoonlijk cadeau zorgt ervoor dat de kersverse ouders nooit zullen vergeten van wie ze dat speciale cadeau hebben gekregen.

http://www.freubelshoponline.nl/