Het Thuisgevoel
Image default
Cadeau

Zelf een boeket (laten) samenstellen

Bloemen hebben de kracht om je geest op te vrolijken en je dag op te fleuren. Daarom is het geen verrassing dat het sturen van bloemen als blijk van waardering, verontschuldiging of liefde al eeuwenlang een gangbare praktijk is. In ons drukke leven kan het een uitdaging zijn om de tijd te vinden om een attent gebaar te maken, zoals het sturen van een boeket bloemen. Maar met een beetje vooruitdenken en plannen kun je iemand binnen een paar minuten een prachtig boeket bloemen sturen. Lees verder om te leren hoe u een schattig boeket maakt dat iedereen graag zou willen ontvangen.

 

Wat moet u overwegen voordat u een boeket bloemen koopt?

Voordat u een boeket bloemen koopt, is het belangrijk om na te denken over de gelegenheid waarvoor u ze verstuurt. Zijn ze voor een verjaardag? Een bedankje? Als verontschuldiging? Het is ook belangrijk om de kleur te kiezen die uw boodschap het beste weergeeft. Als u bloemen als verrassing verstuurt, kan het verstandig zijn om bloemen te kopen die tegen een stootje kunnen en meer dan een dag meegaan. Probeer eens een arrangement met rozen of andere felgekleurde bloemen.

 

Hoe kies je de juiste soort bloem voor je boeket?

De bezorging van het boeket zal grotendeels afhangen van het seizoen en de gelegenheid. Als u een boeket stuurt als bedankje, felicitatie of beterschapscadeau, zijn bloemen in rood en oranje geschikt. Kies voor Valentijnsdag een mix van roze en rode rozen. En probeer voor Moederdag iets te vinden dat haar favoriete bloem vertegenwoordigt (of bloemen als ze van meer dan één soort houdt). Om je boeket extra attent te maken, kun je er wat gebladerte in verwerken van planten waar ze van houdt. Als ze bijvoorbeeld van eucalyptusplanten houdt, kun je bladeren van zo’n plant in je boeket verwerken. Je kunt ook wat mos toevoegen om te laten zien dat ze geliefd is door iemand die van de natuur houdt.

 

Drie eenvoudige stappen om een mooi boeket te laten maken.

– Kies een goede bloemist

– Plan het een paar dagen van tevoren

– Geef uw wensen door

– Denk eraan een kaartje bij te laten voegen, waarop u uw boodschap schrijft

Wilt u een boeket laten bezorgen in Amsterdam of ergens anders in Nederland, neem dan contact op met Pluk n Bloom.

 

https://www.pluknbloom.nl/boeket-bestellen