Het Thuisgevoel
Image default
Cadeau

Een persoonlijk cadeau voor een bijzondere gelegenheid  

In ons leven maken we bijzondere momenten mee, denk aan een geboorte van een kind, een huwelijk of een diplomering. Ook het overlijden van een dierbare is een bijzondere gelegenheid. Het geven van een speciaal en persoonlijk cadeau benadrukt hoe bijzonder het moment is. Wanneer je later terugkijkt naar het geschenk is vaak de herennering weer volop in onze gedachten. Ook het vieren van een nieuwe verkering of een moment zoals Valentijnsdag lenen zich goed voor een bijzonder cadeau.

De mogelijkheden voor een persoonlijk cadeau

Wilt u dit keer eens aankomen met iets anders dan een mooie bos bloemen, lekkere chocolade of een fijn boek? Er zijn natuurlijk talloze mogelijkheden voor een meer persoonlijk geschenk. Bent u al bekend met het graveren van een foto in glas? Het is zeker de moeite waarom kennis te maken het veelzijdige aanbod op dit gebied via all-incrystal.nl.

Hoe ziet een gegraveerde foto eruit?

Een beeld roept altijd veel emoties en herennering op. Voor veel mensen is een beeld krachtiger dan een geschreven tekst. Een dierbare foto in glas is uniek en zal zeker gewaardeerd worden door de ontvanger. De foto kan worden gegraveerd in 2D of in 3D beeld. Dit gebeurd in kristalglas, een heel zuiver tonend materiaal. Er is een zeer ruim aanbod aan mogelijkheden qua vorm en omvang, afhankelijk van uw wensen en behoeften voor het geschenk. De foto die u wilt laten graveren is hierop van invloed, maar natuurlijk speelt ook het te besteden budget hierbij een rol.

 

Hoe gaat het graverenin zijn werk?

Wanneer de foto is aangeleverd wordt deze zo nodig wat bewerkt voor een scherpe weergave in het glas. In veel gevallen wordt bijvoorbeeld de achtergrond weggehaald, waardoor meer focus komt te liggen om de afbeelding zelf. Bij 3D weergave in glas wordt de foto gelaserd. Dit geeft een zeer strak afgewerkt resultaat. Bij een 2D weergave is er een dun randje zichtbaar aan de zijkant van de foto. In beide gevallen kan er naast de afbeelding een korte tekst worden geplaatst.

Tot slot

Wanneer u een bestelling hebt gedaan, is het natuurlijk even afwachten naar het eindresultaat. Uw geschenk wordt afgeleverd in een luxe cadeauverpakking. Des gewenst kunt u een bijpassende led verlichting als extraatje erbij bestellen. De foto komt hierdoor nog beter tot zijn recht, wanneer hij tentoon wordt gesteld.

Nogmaals, het is zeker de moeite waarom kennis te maken het veelzijdige aanbod op dit gebied via all-incrystal.nl. Dit geldt zeker niet alleen voor geschenken aan een dierbare, maar ook voor een mooi cadeau aan uzelf.

https://www.all-incrystal.nl/