Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Professionele fysiotherapie Hoogland

Voor hypnotherapie Amersfoort is ZEE in beweging jouw aangewezen partner. We onderscheiden ons door erg in te spelen op de wisselwerking tussen lichaam en geest. Wij geloven namelijk dat dit een belangrijke factor is als het gaat om vitaliteit. Naast je fysieke gesteldheid is het ook belangrijk om je goed te voelen in je lichaam. Dit gaat vanuit de geest. Onze fysiotherapie in Hoogland helpt je om deze wisselwerking tussen lichaam en geest optimaal te laten worden. Zo zul je je vrijer en energieker gaan voelen.

Fysiotherapie workshops en trainingen Hoogland

Naast de standaard fysiotherapie in Hoogland bieden we ook workshops en traingingen aan. We beschikken hierbij over een divers aanbod. Zo zijn er workshops van een dag, maar ook van een periode van 10 bijeenkomsten, en zijn er zowel online trainingen als trainingen op locatie. Neem een kijkje op onze website www.zeeinbeweging.nl voor een goed overzicht van alle workshops en trainingen. Hier staat ook direct een online introductie cursus mindfulness voor u klaar.

Duurzaam vitaal resultaat

Bij onze fysiotherapie in Hoogland gaan we voor een duurzaam vitaal resultaat. Dit doen we doen we door het combineren van 3 cruciale aspecten: 

  • Fysiotherapie

  • Persoonlijke ontwikkeling

  • Coaching en counseling

Bij fysiotherapie in Hoogland staat het zelfherstellende vermogen van het lichaam centraal. Er wordt gezocht naar de oorzaak van fysieke klachten en deze wordt behandeld door middel van specifieke behandeltechnieken. Ook wordt er gebruik gemaakt van wetenschappelijke inzichten op het gebied van topsport.

Bij coaching en counseling staat het van binnenuit sterker worden centraal. Dit wordt gedaan door middel van een uiterst persoonlijke aanpak.

Bij persoonlijke ontwikkeling kan men denken aan loopbaan coaching. Hierbij ga je vanuit de basis richting geven aan je toekomst. Je leert jezelf kennen en op basis hiervan stel je samen met professionele begeleiders een persoonlijk ontwikkelplan op. 

Contact

Geïnteresseerd in onze fysiotherapie praktijken in Hoogland? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit is eenvoudig te doen door het contactformulier op onze website www.Zeeinbeweging.nl in te vullen. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 06 – 48 634 637.