Het Thuisgevoel
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van een Herschel rugzak

Een goed passende rugzak met een gelijkmatige gewichtsverdeling is de beste manier om extra belasting van uw schouders of rug te voorkomen. Als algemene richtlijn geldt dat de onderkant van uw tas op uw onderrug moet rusten, maar niet meer dan vier centimeter onder uw taille. De punten waar uw rugzakbanden aan de tas vastzitten, moeten net onder de bovenkant van uw schouders zitten, ongeveer een tot twee centimeter.

De rugzakbanden van Herschel zijn verstelbaar, zodat u gemakkelijk de juiste pasvorm voor uw lichaam kunt creëren. Veel van de riemen zijn ook gewatteerd voor extra comfort. Sommige van de grotere rugzakken van het merk hebben ook extra riemen voor de ondersteuning van het borstbeen, wat handig is bij lange wandelingen.

Om tegemoet te komen aan individuele behoeften zijn Herschel rugzakken verkrijgbaar in verschillende maten, van een kleine 14,5 liter tot een grote 27 liter. Over het algemeen werken 14- tot 19-liter tassen goed voor dagelijks gebruik op school en op kantoor, terwijl rugzakken die tussen de 20 en 27 liter vallen genoeg ruimte moeten bieden voor een één- of tweedaagse kampeeruitstap.

Herschel rugzakken zijn er in een breed scala aan kleuren en patronen. Of u nu op zoek bent naar neutrale kleuren met faux-leren accenten, levendige neonkleuren, of leuke en funky patronen, er is echt een tas die bij ieders stijl past. Veel mensen houden ook van Herschel-tassen voor hun klassieke gestreepte binnenvoering.

Bent u ook op zoek naar een Herschel rugzak? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment van The Little Green Bag online.