Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Stofzuigen was nog nooit zo leuk

Weinig mensen worden blij van stofzuigen. Maar Dyson maakt het leuker. Neem bijvoorbeeld een Dyson V11 stofzuiger, één van de meest krachtige uit de Dyson series. Dat wordt nog leuker met Dyson aanbiedingen. Want dat scheelt weer in de aanschafkosten. Een Dyson stofzuiger is natuurlijk snoerloos, mooi vormgegeven, van hoge kwaliteit en werkt volgens innovatieve technologieën die Dyson zelf ontwikkeld. Daarom kies je voor een Dyson stofzuiger. En kies je voor krachtig, dan kies je voor de Dyson V11 stofzuiger. Met de V15 serie is dit namelijk de meest krachtige serie.

De Dyson V11 serie

Er zijn verschillende varianten van de Dyson V11 stofzuiger. Het verschil zit hem vooral in de zuigmonden en accessoires die bij de varianten geleverd worden. Je kunt sowieso rekenen op een batterij, een oplaadstation en een accessoiresklem. Ook een kierenzuiger is standaard voor een Dyson V11 stofzuiger. Elke Dyson V11 stofzuiger heeft een LCD scherm waarop je precies kunt zien wat er allemaal opgezogen wordt. Ook zie je op het scherm hoelang je nog met de batterij van de stofzuiger kunt doen. De levensduur van één batterij is een uur en de oplaadtijd is 4,5 uur.

Accessoires en vloerzuigmonden

Elke Dyson V11 kan weer een andere vloerzuigmond hebben en andere accessoires. Een veel geziene vloerzuigmond is de High Torque. Deze heeft technologie om te detecteren wat er voor de zuigmond ligt, zodat de stofzuiger de zuigkracht aan kan passen. De Dyson V11 kan dus ook efficiënt stofzuigen. Je ziet dit ook terug op het LCD scherm. Bij de Dyson V11 stofzuigers hoort ook een direct aangedreven vloerzuigmond.