Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Tover je tuin om tot een wellness center

Hou jij er ook zo van om helemaal tot rust te komen in een spa of wellness center? Om na een zware dag of een lange werkweek heerlijk weg te dromen in een hottub of jacuzzi? Dan heb ik goed nieuws voor je, want er is een manier om deze ervaring zelf in huis te halen! Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan vooral verder, want in dit artikel vertel ik je er meer over.

Ultieme luxe voor een betaalbare prijs

Veel mensen denken dat een jacuzzi of hot tub een fortuin moet kosten en dat het kunnen genieten van je eigen spa-ervaring alleen is weggelegd voor de elite. Ik heb goed nieuws voor je, want niets is minder waar. Tegenwoordig haal je bij Fonteyn Spa’s je eigen wellness-ervaring al in huis voor minder dan 600 euro! Het gaat daarbij niet om een traditionele jacuzzi, maar om een opblaasbare variant. Deze variant biedt een aantal aanzienlijke voordelen ten opzichte van een traditionele jacuzzi of hottub, waarover hieronder meer.

De voordelen van een opblaasbaar bubbelbad

 

Een opblaasbaar bubbelbad is een stuk goedkoper en biedt naast de betaalbare prijs nog een hoop andere voordelen ten opzichte van een traditionele jacuzzi. Zo bespaar je naast de aanschafprijs ook op de energiekosten, omdat een opblaasbaar bubbelbad een stuk zuiniger is dan een jacuzzi. Ook vergt een opblaasbare variant veel minder onderhoud, dus het scheelt je een hoop tijd en vervelend werk. Daarnaast haal je met een opblaasbaar bubbelbad ook flexibiliteit in huis, omdat deze gemakkelijk te verplaatsen is. Zo kun je hem in de tuin zetten, maar bijvoorbeeld ook in een overdekte ruimte. Tenslotte is een opblaasbaar bubbelbad in enkele minuten op te zetten.

 

Naast de vele practische voordelen, profiteer je met een opblaasbaar bubbelbad natuurlijk van dezelfde gezondheidsvoordelen die een jacuzzi of hottub te bieden hebben. Een goede gezondheid is erg belangrijk en met een uitgerust lichaam en een uitgeruste geest kunt u optimaal presteren. Wat is er lekkerder dan na een zware dag of een lange werkweek even compleet tot rust te komen? En dat in je eigen tuin!