Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn de rolgordijn trends van nu?

Net zoals met de mode zijn er ook steeds weer nieuwe trends voor rolgordijnen. Eens in de zoveel tijd veranderen mensen graag hun interieur, maar gordijnen worden hier niet altijd in mee genomen. Terwijl dit juist zo kan helpen om je huis een compleet nieuwe uitstraling te geven. Mocht je overwegen om nieuwe rolgordijnen aan te schaffen, maar weet je door het uitgebreide assortiment van Somfy BE niet goed waar je beginnen moet met zoeken? Dan zullen we vandaag een aantal rolgordijn trends van nu voor je op een rijtje zetten. Hopelijk doe je er wat inspiratie mee op.

Klassiek is altijd goed

Hoewel er elk seizoen wel nieuwe kleuren trendy zijn, zijn er ook een aantal klassiekers die nooit uit de tijd raken en waarmee je altijd goed zit. Mocht je dus op zoek zijn naar iets waar je wat langer mee kan doen en niet zo snel op raakt uitgekeken, dan kan het een goede optie zijn om voor klassieke rolgordijnen te gaan. Klassieke rolgordijnen passen daarnaast ook nog eens bij veel verschillende interieurstijlen, waardoor je eigenlijk altijd goed zit. Ga voor één van de klassieke kleuren of kies voor een klassiek model. Zo weet je zeker dat je veel plezier gaat hebben van je gordijnen!

Maak van je gordijnen een echte eyecatcher

Hoewel klassieke rolgordijnen eigenlijk nooit uit de mode raken, is het soms ook wel leuk om van de rolgordijnen een echte eyecatcher te maken en kan dit soms net het verschil maken in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor rolgordijnen met een print en houdt de rest van je interieur rustig, of ga voor een kleur die goed aansluit bij de rest van je inrichting. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is voor iedereen wel wat wils. Het is tegenwoordig ook echt een trend om van je rolgordijn een echt statement te maken. Maar ook een natuurlijke uitstraling doet het tegenwoordig erg goed. Als laatste zijn ook rustige kleuren erg in de mode.