Het Thuisgevoel
Image default
Beauty en verzorging

Korean Skincare Nederland

De complete gids voor Koreaanse huidverzorgingsmerken in Nederland

Waarom Korean Skincare zo populair is in Nederland

Koreaanse beautytrends worden steeds populairder in Nederland. Dit komt omdat de Nederlandse cultuur natuurschoon hoog in het vaandel heeft staan, wat heel erg aansluit bij k-beauty.

Koreaanse huidverzorgingsproducten zijn erg populair vanwege hun lage prijs en hun mooie verpakking. Met Koreaanse huidverzorging kunnen mensen met minimale inspanning een mooie huid krijgen.

Mensen kiezen Koreaanse schoonheidsproducten boven andere schoonheidsproducten omdat ze geloven dat deze producten beter werken dan andere merken make-up of huidverzorging. Sommige mensen geven ook de voorkeur aan kbeauty omdat ze geen dierlijke bijproducten willen gebruiken zoals westerse merken dat doen.

Waarom Nederlanders massaal naar Koreaanse beautymerken trekken

De gemiddelde Nederlandse vrouw besteedt ongeveer 10% van haar maandinkomen aan haar huidverzorging. De meest voorkomende aankoop zijn moisturizers en gezichtscrèmes.

Nederlanders zijn de derde grootste consumenten van schoonheidsproducten ter wereld, na Amerikaanse en Japanse vrouwen. Deze trend kan worden toegeschreven aan de recente opkomst van korean skincare merken die producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen aanbieden.

Veel westerse vrouwen kunnen het zich niet veroorloven om zoveel aan hun huidverzorging uit te geven, maar ze willen ook niet inleveren op kwaliteit. Koreaanse merken hebben een niche in deze markt gevonden door producten van hoge kwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen, terwijl ze inspelen op de behoeften van Aziatische huidtypes, die minder gevoelig zijn dan westerse huidtypes.

Wat zijn de beste merken Koreaanse huidverzorgingsproducten in Nederland?

Koreaanse make-up- en huidverzorgingsproducten hebben de schoonheidswereld stormenderhand veroverd. We gaan uitzoeken welke merken Koreaanse beautyproducten het populairst zijn in Nederland en waarom ze zo populair zijn geworden.

Cosmetica uit Zuid-Korea wordt geroemd om hun hoge kwaliteit en innovatieve formules. Volgens een onderzoek van het Korean National Statistical Office heeft Zuid-Korea in 2017 cosmetica ter waarde van 2,7 miljard dollar geëxporteerd. Enkele van de meest populaire Koreaanse merken zijn onder meer COSRX, Etude House, Skinfood, Innisfree en Tony

Hoe vindt u uw perfecte match bij het online kopen van Koreaanse huidverzorging?

Een van de moeilijkste dingen bij het online kopen van k-beauty-producten is de prijs. Soms zult u merken dat sommige winkels kortingen en promoties aanbieden op sommige van hun producten. Als u een winkel wilt zoeken die prijzen biedt die lager zijn dan wat u in een echte winkel zou betalen, kunt u het beste terecht naar kocosmo.nl.

Ik denk dat het belangrijk is om een huidverzorgingsproduct te vinden dat bij je huidtype past, omdat sommige producten misschien niet voor iedereen werken. Als uw huid bijvoorbeeld vettig is, maar u wilt een vochtinbrengende crème gebruiken, dan is het misschien het beste voor u om er een te vinden met een olievrije formule.

 

https://kocosmo.nl/