Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Keukens van landen die je moet proberen!

Je bent op zoek naar iets nieuws en verfrissends om te eten maar weet nog niet zo goed wat. In deze blog worden de meest bekende keukens beschreven. Alle belangrijke aandachtspunten worden per keuken nader toegelicht.

De Italiaanse keuken

Je kon het al raden, pizza’s en pasta’s in alle soorten varianten die je maar kunt bedenken. Italianen zijn topische bourgondische mensen en koesteren de maaltijden die ze hebben met familie en vrienden. Het is traditioneel zoveel mogelijk te delen met de mensen die je lief hebt.

De Turkse keuken

We blijven even in het hoekje van de bourgondische mensen. Turkse mensen zijn naast de Italiaanse mensen vrijwel net zo bourgondisch. Turken behoren tot een van de meest vrijgevende volken ter wereld. De Turkse keuken is gespecialiseerd in zowat alles wat je maar kan denken en behoord tot de meest veelzijdige keukens ter wereld. Van zotternijen tot groenten tot vleesgerechten ze kunnen het allemaal. Typische Turkse gerechten zijn linzensoep, köfte, baklava, bulgur en cacik.

De Argentijnse keuken

Wanneer je een steak restaurant binnenloopt is het negen van de tien keer een Argentijns restaurant. Argentijnen specialiseren zich in het maken van vlees en voornamelijk steak restaurant. Tijdens deze vleesmaaltijd mag natuurlijk geen wijntje ontbreken. Laten ze daar in Argentinië net iets van af weten. Kies ervoor om bij je steak restaurant te genieten met een rood wijntje uit een van de beste wijnlanden ter wereld.  

De Aziatische keuken

Een van de meest bekende maar zeker geen onbekende keuken is de keuken van de Aziaten. Een typisch Aziatisch gerecht bestaat uit vlees met een zoete saus in combinatie met een vorm van gekookte pasta zoals bami en mihoen. Aziaten houden van pikant. Kroepoek is ook zeker geen gerecht dat mag ontbreken bij je Aziatische maaltijd.

 

https://elgaucho.nl/steak-restaurant-rotterdam/