Het Thuisgevoel
Image default
Bloemen

Bloemen van de beste kwaliteit bestellen doet u bij deze groothandel

Bent u als bloemist op zoek naar een bedrijf dat u kan voorzien van mooie en verse bloemen en planten? Bij een specialist als Scandiflora bieden ze bloemisten en groothandels een uitstekende inkoopservice aan op het gebied van bloemen, planten en decoratie. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring en is bekend met de Scandinavische bloemen- en plantenmarkt. Hierdoor bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aan.

Een ruim assortiment bloemen en planten

Wanneer u nieuwe bloemen of planten nodig heeft, is het fijn als u een ruime keuze heeft. Of u nu op zoek bent naar tuin-, kamer-, of perkplanten of juiste specifieke bloemen nodig heeft, deze groothandel heeft een uitgebreid assortiment. Zij importeren verschillende soorten bloemen uit diverse landen. Zo halen ze snijbloemen uit Nederland, anjers uit Colombia en rozen uit Kenia. Daarnaast is ook rechtstreekse handel uit Afrika en Zuid-Amerika mogelijk. Ook vindt u bij deze specialist diverse producten om een boeket mee te verfraaien en natuurlijke materialen om planten in te zetten, zoals aardewerk.

Professionele logistiek voor een snelle levering

Bij deze groothandel in bloemen en planten zorgen ze voor een snelle levering door hun logistiek te optimaliseren. Zo verzamelen ze meerdere bestellingen op dezelfde kar waardoor de laadruimte zo optimaal mogelijk wordt benut. Hierbij maken ze gebruik van betrouwbare transportpartners waar ze al jaren mee samenwerken.

Vraag een inlogcode aan en bestel uw producten

Op de website van Scandiflora kunt u als bloemist of groothandel een inlogcode aanvragen om uw bloemen en/of planten te bestellen. Dankzij deze code kunt u 24/7 het assortiment bekijken en uw bestelling plaatsen. Bij deze specialist werken er ook ervaren vakmensen die indien gewenst op zoek gaan naar specifieke bloemen. U kunt uw wensen aan hen doorgeven en zij gaan voor u aan de slag. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van bloemen of planten die aan uw wensen voldoen en biedt u altijd de beste kwaliteit aan uw klanten aan.