Het Thuisgevoel
Image default
Bouwen en verbouwen

Rolluiken zorgen voor leven met comfort in huis

Een aangename temperatuur in je huis, gecombineerd met een hoge mate van veiligheid? Dan zijn rolluiken voor jou absoluut het overwegen waard. Scherpe zon houd je in het voorjaar en de zomer eenvoudig buiten, terwijl je in de winter minder warmte via de ramen verliest. Natuurlijk vormen rolluiken voor onbevoegden een forse barrière. Een inbreker slaat een ruit misschien kapot, maar met rolluiken voor de ramen lukt het inbreken niet.

 

Rolluiken tegen de scherpste prijs

Bij Creon Rolluiken word je snel en zonder omhaal geholpen. Niet alleen vind je hier online de beste kwaliteit maar de rolluiken die je hier koopt, hebben ook de beste prijs. Informeer bijvoorbeeld naar een rolluik met Somfy Solus motor en profiteer van de laagste prijs. Bij Creon Rolluiken krijg je bovendien 5 jaar garantie!

 

Ingebouwde hor in je rolluiken

Wel eens gehoord van rolluiken met hor? Dat is pas echt van luxe genieten. Creon levert ze precies op maat en ze zijn erg eenvoudig te bedienen. Natuurlijk werken rolluik en rolhor onafhankelijk van elkaar. Trek je het rolluik omhoog, dan kun je met open raam en rolhor zonder insecten genieten van de zwoele zomerlucht.

 

Stralende woning met inbouw rolluiken

Ook inbouw rolluiken zijn bij Creon moeiteloos te bestellen. Is er ruimte boven de ramen of bestel je de rolluiken voor nieuwbouw, dan kun je de geleiders en omkasting netjes wegwerken achter de muur. Natuurlijk kan de omkasting altijd voor onderhoud worden geopend en bovendien is deze goed geïsoleerd. Met inbouw rolluiken bezorg je jouw woning een stralend uiterlijk.

 

Ook hoge kwaliteit roldeuren

Natuurlijk levert Creon Rolluiken ook bijzonder stevige roldeuren. Die zijn erg handig als garagedeur. Groot voordeel ervan is, dat je het hele garageplafond vrijhoudt. Hierdoor kun je het gehele plafondoppervlak benutten om skiboxen en fietsen aan op te hangen.

 

Onderdelen voor je rolluiken

Onderdelen zijn bij Creon Rolluiken altijd opnieuw te bestellen. De band bediening, rolluikmotoren, afstandsbediening en andere materialen worden je op aanvraag toegestuurd. Zo is de werking van jouw rolluiken altijd gegarandeerd. Blader je even door de website van Creon Rolluiken heen, dan vind je er heldere opmeetinstructies en nuttige montage instructies.

 

Verwen jezelf met extra comfort en verhoog je veiligheid. Creon Rolluiken bestel je eenvoudig online, neem gauw een kijkje!

https://www.creon-rolluiken.nl