Het Thuisgevoel
Image default
Dienstverlening

Een ruim aanbod in scherp geprijsde naambordjes

Wilt u een naamplaat goedkoop online kopen? Op denaambordensite.nl kunt u vanaf €4,95 een naambord bestellen en is de verzending binnen Nederland gratis. Op de website vindt u in de categorie goedkope naamborden van verschillende materialen zoals: kunststof, hout, gravoglas, messing, brons, blik en emaille. Sommige van deze goedkope naambordjes hebben een vaste tekst. Ook vindt u in deze categorie cijfers die u kunt gebruiken als huisnummer. Er komen regelmatig nieuwe bordjes bij. Dus het is zeker de moeite waard om af en toe hier een kijkje te nemen.

Houten naamborden

Op de denaambordensite.nl vindt u naamborden van diverse materialen. Zo zijn er ook houten naamborden. Van teakhout, bamboe of van boomschors. U kunt zelf bepalen welke tekst u erop plaatst. Daarbij heeft u keuze uit diverse lettertypes. Binnen deze categorie vindt u ook een aantal handgeschilderde houten naamplaatjes. Zoekt u een romantisch naamplaatje? Dan is een hartvormig houten naambordje zeer geschikt. Een naambordje van teakhout heeft een luxe uitstraling. Dit hout wordt ook gebruikt bij boten en schepen. Doordat teakhout ongevoelig is voor houtrot gaat dit materiaal lang mee. Teakhouten naambordjes kun je laten graveren, graveren en lakken of beletteren met vinyl en lakken.

Engelse naambordjes

Houdt u van een landelijke Engelse stijl? Dan zijn de Engelse houten naambordjes een echte aanrader! Deze Engelse naamplaten worden met de hand geschilderd en passen erg goed bij een boerderij of paardenstal. Doordat ze met de hand geschilderd worden is de levertijd drie weken. Daarbij kunt u zelf bepalen of u er een kiest met of zonder afbeelding. Ook een eigen afbeelding laten schilderen behoort tot de mogelijkheden. Ook kunt u kiezen uit verschillende lettertypes en kleuren.

De naamborden worden standaard geleverd met schroeven of een plakstrip.  Als u specifieke wensen heeft kunt u ze hierover mailen. Heeft u een vraag dan kunt u ze bereiken op het volgende telefoonnummer: 072 8888636.

https://www.denaambordensite.nl/