Het Thuisgevoel
Image default
Dienstverlening

Schoonmaakbedrijf in Nijmegen – Glossy Cleaning

Schoonmaakbedrijf Nijmegen – Glossy Cleaning

Waar moet ik opletten bij de keuze voor een schoonmaakbedrijf?  En hoe weet ik of een schoonmaakbedrijf bij mij past? In een branche met ontzettend veel schoonmaakbedrijven is het hedendaags lastig om een geschikt schoonmaakbedrijf te vinden. Naast dat we van deze situatie gebruik willen maken door ons te introduceren, willen we u ook kennis laten maken met de markt. 

Wat kunnen we voor u betekenen in uw zoektocht naar een geschikt schoonmaakbedrijf in Nijmegen? Dit is onze missie!

In de continu veranderende, maar vooral digitaliserende wereld wordt persoonlijke aandacht steeds schaarser. Niet alleen in de schoonmaakbranche, overal zien we de wereld om ons heen veranderen. Klanten worden slecht geholpen en medewerkers vormen slechts een nummertje voor het bedrijf. Glossy Cleaning is in haar bestaansrecht hier fundamenteel op tegen. Wij staan voor een fijne, persoonlijke communicatie met de klant en onze medewerkers zijn volwaardige persoonlijkheden binnen onze organisatie. Glossy Cleaning is een relatief kleine speler; en dat vinden wij absoluut niet erg! Onze charme zit immers in onze kleinschaligheid.

Met veel passie hebben wij de volgende missie geformuleerd:

“Glossy Cleaning wil regionale partners voorzien van een kwalitatieve, duurzame schoonmaakpartner met uitgebreid aandacht voor de wensen van iedere individuele klant.”

Bent u van plan offertes aan te vragen bij verschillende schoonmaakbedrijven in Nijmegen? Graag aandacht voor het volgende:

Nadat u verschillende offertes heeft aangevraagd en ontvangen gaat uw aandacht direct uit naar de goedkoopste aanbieder. ”Schoonmaak is schoonmaak toch? Wie gaat er nou meer betalen voor dezelfde dienst?” Terecht dat u dit denkt, maar heeft u zichzelf al afgevraagd waar het prijsverschil tussen de verschillende bedrijven vandaan komt? Zal de kwaliteit en service van de geleverde dienst gelijk zijn tussen de verschillende schoonmaakbedrijven? Het antwoord is simpel: je betaalt een hogere prijs voor een schoonmaakbedrijf dat kwaliteit en goede services wilt leveren.

”Elk bedrijf pronkt met zijn goede kwaliteit en service, hoe weet ik of Glossy Cleaning daadwerkelijk haar woorden waarmaakt?”

Waar grote schoonmaakbedrijven schuilen achter contracten, werken wij geheel vrijblijvend. Bent u niet meer tevreden over de diensten van Glossy Cleaning en wilt u overstappen naar een ander schoonmaakbedrijf? Dan kan u bij ons direct opzeggen. Wij zullen de maand uitwerken en maken daarna plaats voor het volgende bedrijf. Dit noemen wij ook wel vertrouwen in eigen dienstverlening. Niet voor niets hebben we de afgelopen drie jaren een 100% klantretentie gerealiseerd. Weten wat onze partners over ons schrijven? Lees gerust de verschillende Google Reviews onderaan deze pagina.

De keuze is aan u: wilt u het goedkoopste schoonmaakbedrijf? Of kiest u voor een betaalbare schoonmaakpartner die staat voor kwalitieve schoonmaak en persoonlijke aandacht?

Ik heet u van harte welkom bij schoonmaakbedrijf Glossy Cleaning. Wij zijn een betaalbare schoonmaakpartner die kwaliteit ten aller tijde boven kwantiteit zet. Een partner die kiest voor het opbouwen van sterke, duurzame klantrelaties om u op facilitair gebied volledig te ontzorgen.

Wat kunt u verwachten als u voor Glossy Cleaning kiest?

”Vaste schoonmakers, kwalitatieve schoonmaak en een prettige persoonlijke communicatie 24 uur per dag, 7 dagen in de week.”

Glossy Cleaning richt zich op de afnemersgroep die kwalitatief hoogwaardige schoonmaak als prioriteit heeft. Wij kunnen en zullen niet concurreren met andere bedrijven in de markt die zich richten op het zo veel mogelijk verkrijgen van orders. Kwaliteit boven kwantiteit is bij ons het uitgangspunt! Daarnaast hechten we veel waarde in uw vertrouwen in ons. We kiezen om deze reden er dan ook voor om één of meerdere vaste werknemers op onze projecten te zetten. Zo weet u altijd wie en wanneer u onze werknemers kan verwachten. Als laatst kunt u met vragen en/of opmerkingen ten aller tijde direct contact met ons opnemen via welk communicatiekanaal u ook wenst.

 

Wensen inventariseren en vertalen naar een duidelijke offerte.

Schoonmaakwerkzaamheden in overeenstemming brengen met de wensen van de opdrachtgever, betekent dat we uw wensen eerst zorgvuldig doorpraten en inventariseren. Dit verwoorden wij in een duidelijke offerte met schoonmaakprogramma en uitvoeringsfrequentie. Hiermee realiseren wij openheid van zaken die verfrissend en onderscheidend is in de relatie met onze opdrachtgever.

De zorg voor kwaliteit staat voorop! Glossy Cleaning werkt vanuit een gestructureerde werkvoorbereiding en uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. Maar ook door het realiseren van een heldere communicatie. Wij werken met goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers, die ondersteund worden met duidelijke en overzichtelijke werkprogramma’s.

De werkwijze van Glossy Cleaning.

Uw facilitaire lasten zijn onze zorg. Met deze insteek heeft Glossy Cleaning een unieke en onderscheidende methode ontwikkeld. Deze unieke werkwijze verwijst naar het gemak en efficiëntie van Glossy Cleaning. Met trots introduceren wij onze wac-methode

Met oog van het milieu.

Vanuit de markt onderscheidt Glossy Cleaning zich door duurzaamheid te optimaliseren
in het bedrijfsproces. Glossy Cleaning werkt uitsluitend met milieuvriendelijke materialen, verkregen vanuit een duurzame leverancier. Via het EcoLabel kan Glossy Cleaning daadwerkelijk aantonen duurzaam te opereren in de markt. Daarnaast scheiden wij het bedrijfsafval dat verzameld wordt bij een reguliere schoonmaakbeurt. Glossy Cleaning neemt zijn verantwoordelijkheid in het reduceren en scheiden van plasticafval.

http://www.glossycleaning.nl