Het Thuisgevoel
Image default
Entertainment

Een kamer per uur huren zonder te worden ontdekt

Het huren van een kamer per uur kan perfect zijn wanneer je een geheime relatie met iemand anders hebt en je niet wil dat je partner erachter komt wat jij aan het doen bent met je affaire. Het is natuurlijk al onwijs spannend om af te spreken in het geheim, maar het laatste wat je wil is dat je wordt betrapt. Het huren van een hotel is nog makkelijker te achterhalen dan wanneer je een kamer per uur gaat boeken. Bij een regulier hotel kunnen gewoon mensen achter je naam komen. Je bankpas kan worden getraceerd, net als je auto die op een openbare parkeerplaats staat. Ook wordt je naam opgegeven en dit kan allemaal reden zijn om hier niet af te spreken. 

Affaire

De kamer per uur is dan een goede uitweg om wel met je affaire te kunnen afspreken, maar niet in een openbare gelegenheid te komen. De kamer per uur kan je dus voor een uur huren, maar is ook te huren voor een langere periode. Wanneer je de kamer gaat huren hoef je niet met een bankpas te betalen en je kunt dus gewoon contant geld afleveren. In de kamer bevindt zich een knop waar je een signaal mee naar beenden kunt sturen dat je de kamer nog wil verlengen. Dat kan per half uur. Je betaalt dan achteraf nog bij. 

Parkeren

De auto kan op een parkeerplaats worden geplaatst die helemaal afgelegen is en waar niet iedereen zomaar bij kan. Er hangen ook geen camera’s in het hotel waar je de kamer per uur kunt huren. Hiermee heb je meer privacy en ook wordt de omgeving goed in de gaten gehouden door de medewerkers van het hotel. Wil je dus een keer stiekem afspreken en heb je geen zin in stress van het worden ontdekt of betrapt? Dan is het huren van een kamer per uur een ideale oplossing. Reserveren kan via Discretekamer.nl