Het Thuisgevoel
Image default
Entertainment

Goedkoop ontspannen in hartje Amsterdam

Het leven vandaag de dag is maar al te hectisch, we hebben het altijd maar druk, druk, druk… We moeten altijd van alles en vliegen van hot naar her. Zelden nemen we eens fatsoenlijk de tijd om eens even heerlijk te ontspannen. Helemaal tot rust komen valt ook niet mee met alle prikkels van buitenaf, zeker in een stad als Amsterdam. Altijd het gevoel om zo veel te moeten en zelden eens een momentje voor onszelf. Maar misschien ben jij wel toe aan een lekker momentje voor jezelf? Even relaxen met wat vrienden, niks moeten maar juist heerlijk wat tijd nemen voor elkaar? Ga eens lekker relaxen in Bubbel-Lounge! Hét waterpijp café Amsterdam om even heerlijk tot rust te komen.

Hét waterpijp café Amsterdam

Voor goedkoop ontspannen in hartje Amsterdam ben je bij Bubbel-Lounge op de juiste plek. Je kunt er heerlijk genieten met wat vrienden onder het genot van een shisha en een drankje. Heerlijk filosoferen over het leven met je vrienden of gezellig wat brainstormen met wat collega’s. Wanneer je rond een shisha zit komen de gesprekken vanzelf op gang. Het uitermate vriendelijke personeel laat je helemaal thuis voelen en zijn zelf ook ervaren shisha rokers. Mocht je vragen hebben over het roken van een shisha pijp kun je deze gerust stellen aan het professionele team. Met een uurtarief van slechts tien euro per uur voor een shisha pijp is het ook nog eens één van de goedkopere waterpijp Amsterdam cafés.

Lekkerste shisha smaken

Naast het feit dat Bubbel-Lounge een prima setting is om lekker met je vrienden te hangen, heeft de gastvrije waterpijp Amsterdam lounge café een zeer breed assortiment aan verschillende smaken voor de shisha. Het uitgebreide assortiment word geregeld afgewisseld met nieuwe verfrissende smaken. Terugkomende klanten kunnen daardoor ook steeds weer verrast worden met een smaak die zij nog niet kennen. Dit maakt Bubbel-Lounge tot een gewilde waterpijp Amsterdam café met een fijn en trouwe klantenkring. De lage prijzen die de shisha lounge hanteert, trekt ook veel bezoekers uit de rest van het land en ver daar buiten!

Populairste shisha smaken

Welke shisha smaken zijn er allemaal verkrijgbaar in Bubbel-Lounge? Dat wisselt dus nog al eens! De populaire shisha fruitsmaken appel, aardbei en watermeloen zijn altijd wel verkrijgbaar. Alle andere bekende fruit smaken zijn vaak wel vertegenwoordigd in het assortiment of zullen gauw weer terugkomen. Sowieso is de meeste shisha smaaktabak gebaseerd op fruit smaakjes, maar er zijn ook andere varianten verkrijgbaar. Smaken als honing, roos, cappuccino, cola en mint zijn ook smaken die geregeld verkrijgbaar zijn in Bubbel-Lounge. De vraag welke shisha smaak het lekkerst is kunnen we moeilijk voor je beantwoorden. Dit mag je zelf komen proeven!

https://bubbel-lounge.nl/