Het Thuisgevoel
Image default
Eten en drinken

De nieuwe soorten restaurants waar je in je vrije tijd heen kan

Veel mensen besteden hun vrije tijd uit in een heerlijk restaurant waar ze misschien kunnen bijkletsen met oude vrienden of collega’s. Of je hebt wat te vieren en gaat heerlijk eten bij dat ene restaurant waar je graag naar toe gaat. Maar na een tijdje ben je wel toe aan iets nieuws, maar het zijn meestal dezelfde soorten restaurants. Nou, dan hebben wij een leuke blog voor je. Want in deze blog bespreken we trends op het gebied van nieuwe soorten restaurants die steeds meer verschijnen in Nederland.

Fusion restaurants is gloednieuw

Soms heb je van die vrije tijd avonden dat jij zin hebt in een goede pizza, maar die ene vriend wil weer graag sushi en de ander wil liever patat. Hoe ga je dit in vredesnaam oplossen? Nou, dat is eigenlijk heel simpel, je gaat naar een fusion restaurant! Een fusion restaurant is een plek waar je van meerdere verschillende keukens kan eten en drinken. Nee, het zijn niet letterlijke verschillende keukens, maar meer op cultuurgebied. Denk hierbij aan de italiaanse keuken en de japanse keuken door elkaar. Iedereen kan kiezen wat ze zelf lekker vinden en daar mee aan de slag.

Streetfood restaurants voor de trendsetters

In de afgelopen jaren worden streetfood restaurants steeds meer een ding in Nederland. Het was in het begin vooral een plek waar alle ‘hipsters’ heen gingen als ze cool wilde zijn, maar er zijn nu daadwerkelijke goede restaurants waar je heerlijk ervan kan genieten. Daarbij zijn deze restaurants ook heel mooi ingericht. Je kunt daar prachtige foto’s nemen van je eten en natuurlijk even zelf poseren bij een leuke achtergrond met een neon bord erbij. Kortom, het eten en drinken is lekker, maar de omgeving erbij maakt het helemaal af.

Saladebars zijn de nieuwste trend

Iedereen gaat steeds meer in zijn vrije tijd bewegen en is bewuster bezig met zijn voeding. Daarom zijn er de laatste tijd ook voor saladebars gekomen in Nederland die het nu ontzettend goed doen. Iedereen wil meer de gezondere levensstijl oppakken na de corona crisis, dus het is helemaal niet zo goed. En de sfeer in zo’n bar is meestal heel rustgevend en relaxed om daar te zijn na het sporten.

 

http://etenendrinken.nl