Het Thuisgevoel
Image default
Eten en drinken

Samen lunchen, thuis of op kantoor

Samen lunchen, thuis of op kantoor

Wil jij graag samen lunchen met collega’s, familie of vrienden? Bestel dan makkelijk en snel een heerlijke lunch. Je kan denken aan vers belegde broodjes, groepslunch, salades, wraps en zoete lekkernijen. Het voordeel van een lunch bestellen is dat je zelf niet in de keuken hoeft te staan. Iedereen is gegarandeerd van een heerlijke lunch waarbij er genoeg keuze is.

Waarom samen lunchen

Samen lunchen is niet alleen super gezellig, wist je dat het ook nog eens goed voor je is? Misschien heb je het wel eens gehoord, maar wie samen lucht, werkt beter samen. Samen lunchen stimuleert namelijk de samenwerking op de werkvloer en dit zorgt weer voor betere werkprestaties. Had je gedacht dat simpelweg samen lunchen een groot effect kan hebben? Ook stimuleer je elkaar om echt even pauze te nemen en te genieten. Tot slot is samen lunchen met vrienden en familie ook goed. Je kan weer even gezellig bijkletsen en zorgt dat je contacten worden onderhouden. Een klein verschil kan al zo veel impact hebben.

Belegde broodjes

Samen lunchen is natuurlijk super leuk, maar je wil ook genieten van heerlijke broodjes. Gelukkig heeft Broodje.nl een groot assortiment belegde broodjes waaruit je kan kiezen. Voor iedere voorkeur is er wel een lekker belegd broodje. Of je nu gek bent op vlees, vis, kip of voorkeur hebt voor vega(n). Probeer bijvoorbeeld eens het lekkere broodje vegan met hummus, gegrilde groente en walnoten. Liever een vlezig broodje? Ga dan voor het broodje carpaccio met rucola, pesto, pijnboompitten en grana padano kaas. Je hebt keuze uit meer dan 18 verschillende belegde broodjes!

Wraps en salades

Wil je liever een keer wat anders tijdens de lunch dan een belegd broodje? Ga dan voor een lekkere verse salade of ruim belegde wrap. Dagelijks afwisselen in lunch is sowieso erg belangrijk. De lekkere salades die je kan bestellen variëren, net als de broodjes, van vlees, kip, vis of vega(n). Wanneer je gek bent op kip kan je bijvoorbeeld de caesar salade bestellen. Liever vis? Ga dan voor een lekkere tonijn of zalm salade. Ook is er een lekkere vegan salade of brie salade. Tot slot kan je ook nog gaan voor een lekkere wrap. De wrap is er in vier lekkere varianten. De wrap kip-mex, de wrap zalm, de wrap carpaccio en de wrap vegan, genoeg keuze dus!

High Tea en Brunch arrangementen

Naast al die lekkere broodjes, salades en wraps kan je via Broodje.nl ook nog lekkere Brunch en High Tea bestellen. Zo kan je samen genieten van een heerlijke uitgebreide lunch, brunch of misschien wel High Tea. Alle arrangementen kan je laten bezorgen waar je wil, of dit nu thuis is of op kantoor. Zo geniet je altijd samen met vrienden, familie of collega’s van de lekkerste broodjes, zoete lekkernijen en gezonde salades.