Het Thuisgevoel
Image default
Dienstverlening

Catering in de regio gezocht?

Zoek je een cateraar in jouw regio? Dan ben je bij de Catering Groep aan het juiste adres. Zij leveren namelijk door heel Nederland en dus ook in jouw regio. Met catering voor uiteenlopende evenementen en met verschillende soorten concepten. Waarbij ze alles regelen voor jouw evenement. Naast het eten en drinken kan de locatie verzorgd worden. Inclusief meubilair, aankleding en tenten.

Catering voor iedere gelegenheid

Voor iedere gelegenheid is er passende catering. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een bruiloft. Ga jij binnenkort een evenement organiseren? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden van de Catering Groep. Je kunt er in ieder geval van uitgaan dat ze werken met verse, smaakvolle en zo veel mogelijk lokale producten. En dat ze persoonlijk en professioneel werken. Want alleen op die manier kan jouw evenement een succes zijn.

Of het evenement nu een bedrijfsfeest, beurs, congres of bruiloft is er wordt met je meegedacht. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor de Catering Groep in de regio. Even bellen en je wensen doorspreken mag natuurlijk ook want ze staan je graag te woord.

Zoek je een locatie voor je evenement?

Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie voor je evenement? Geen nood, zelfs daarmee kan de Catering Groep je helpen. Omdat ze actief zijn door heel Nederland kennen zij veel locaties door heel Nederland. En in jouw regio weten zij vast en zeker een mooie locatie voor jouw feest of gelegenheid. Neem gerust contact op als je een vraag hebt of bekijk de locaties die ze aanbevelen.

Is het evenement op je eigen locatie?

Natuurlijk is het mogelijk om een evenement op jouw eigen locatie te houden. Er wordt gezorgd voor de aankleding van de locatie. Alles om jouw evenement tot een groot succes te maken wordt meegenomen. Want als er ruimte is kan er gecreëerd worden. Met luxe partytenten kan een prachtige locatie ontstaan. Dat kan variëren van een luxe aluminiumframetent voor een zakelijk event met 500 gasten, tot een sfeervolle tent voor een familiefeest van 50 personen. En ook het meubilair en de verdere aankleding behoort uiteraard tot de mogelijkheden.