Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Als je wil afvallen, welk eten en drinken moet je dan vermijden?

Wil jij bewuster omgaan met je lichaam en je eten en drinken? Dan is deze blog speciaal voor jou geschreven, want hier bespreken we een aantal zaken als het gaat om gezonde voedingskeuzes en meer. Iedereen heeft zo’n gedachten af en toe dat ze willen afvallen. Maar het lukt hen maar niet om dit te bereiken. Er zijn ook zoveel verschillende diëten die je kunt volgen, maar sommige hebben daar echt geen zin in. Waar moet je dan beter op letten als je geen dieet wil volgen? Dat lees je allemaal in deze blog.

Frisdrank is altijd een slechte keuze

Ze zeggen wel dat je bepaalde eten en drinken niet meteen helemaal moet verwijderen uit je leven. Je moet ook nog van bepaalde gerechten en drankjes kunnen genieten. Maar dan komen de bekende woorden van de diëtist, wel met mate. En dat is zeker een quote die je goed in je achterhoofd moet houden. Want als je wil afvallen, dan moet je drinken voor de dag voor het grootste deel uit water bestaan. Als je meer frisdrank drinkt in plaats van water, dan zal je maag moeite hebben om de vetverbranding te starten.

Fast Food is nooit goed

Ja, even langs een drive-through of naar een snackbar kan wel eens een keer. Maar het moet niet een gewoonte worden dat je er vaak naar toe gaat. Daar komen natuurlijk de meeste calorieën vandaan en het meeste onverzadigde vet. Dat zijn de moeilijke calorieën om eraf te krijgen. Daar krijg je ook het meeste vet rondom je omvang en benen van. Denk er daarom goed over na of fast food een goed idee is op dat moment of dat je beter een gezondere optie in de omgeving kan vinden. Natuurlijk is overmacht ook een ding.

Wordt bewust van je keuzes

Het is belangrijk dat je niet eten en drinken gaat verbieden voor jezelf, dan wordt het alleen maar moeilijker om je aan te houden. Probeer daarom meer bewustwording te creëren over de voedselkeuzes die je maakt. Bijvoorbeeld, je weet dat je vanavond uit eten gaat, dan kun je beter het ongezonde broodje laten staan.

 

https://etenendrinken.nl/

Gerelateerde artikelen

Art deco, een internationale totaalstijl

Een woning vinden in Leeuwarden

Cryptocurrency’s: het geld van de mensen