Het Thuisgevoel
Image default
Eten en drinken

Zo leuk is samen lunchen

Bij veel bedrijven zie je nog vaak dat de collega’s gezamenlijk lunchen. Echter verdwijnt de kantine in het bedrijfspand steeds vaker. Dit omdat het gewoonweg niet meer uit kan, medewerkers vaak hen eigen maaltijd meenemen, buiten de deur lunchen of een zakelijke lunch hebben. Het is natuurlijk niet altijd eenvoudig om gemakkelijk een lunch te scoren. Het kan zijn dat het bedrijf waar je werkt ergens achteraf op het industrie zit, speciaal dieetwensen hebt of simpelweg geen tijd hebt om in de ochtend je lunch te maken. Daarom geven wij je hierbij simpelweg een paar ideeën voor een lunch op kantoor.

Boodschappen bezorgen

Gaan jullie nog altijd gezamenlijke lunchen op kantoor? Dat blijft toch altijd gezellig. Je bent heel even van je plek af en maakt even tijd voor een social talk met je collega’s. Is jullie kantoor voorzien van een eigen koelkast kies er dan voor om gezamenlijk boodschappen te laten komen. Kies een dag om te bestellen en wanneer ze dit moeten bezorgen. Vaak bezorgen supermarkten wel pas vanaf een minimum bedrag, bestel dus met meerdere tegelijk. Bespreek wat je wilt lunchen en of je gezamenlijk producten wilt bestellen. Denk hierbij aan; brood, zuivel, beleg en heerlijke fruitsapjes.

Broodjes bezorgen

Tegenwoordig zijn er ook veel lunchzaken en broodjeszaken die broodjes bezorgen bij je op kantoor. Kijk eens in jouw omgeving welke lunchzaken allemaal bezorgen en wie weet zit jij heerlijk te genieten van je lievelingslunch op je werkplek. Houdt er wel rekening mee dat je dit vaak voor het einde van de ochtend moet bestellen, wil je dit nog laten bezorgen op de dag zelf. Komt een klant op bezoek of heb je een andere zakelijke afspraak? Dan kan je er ook voor kiezen om een goed verzorgde bedrijfslunch te laten bezorgen. Zo kun je vaak allerlei verschillende soorten belegde broodjes bestellen en heerlijke vruchtensappen. Houdt er wel rekening mee dat je dit 1 a 2 dagen van te voren moet bestellen!