Het Thuisgevoel
Image default
Gezond wonen

Steeds goedkopere plastische chirurgie

Al voor een lange tijd schikken mensen zich naar het heersende maatschappelijke beeld. Zij willen hierdoor graag bij een groep horen. Er zijn maar weinig mensen die weinig tot niet om dit maatschappelijk beeld geven. Bijna iedereen wil zich dus bij dit maatschappelijk beeld aansluiten, ook al verandert dit beeld elke keer.
Het huidige maatschappelijke beeld vindt jonge mannen en vrouwen belangrijker dan oude mensen. Zo is het voor vrouwen en mannen dus belangrijk om jong te zijn, want jonge vrouwen en mannen hebben meer kans op bepaalde posities dan oudere vrouwen en mannen. Bij vrouwen is dit verschil vaak groter dan bij mannen. Jonge vrouwen hebben daarom een grotere kans om nieuwslezeres te zijn dan oudere vrouwen. Het is voor vrouwen daarom belangrijk om er jong uit te zien.
Om langer jong te blijven doen elk jaar steeds meer vrouwen en mannen een plastisch chirurgische behandeling en wanneer mogelijk doen veel vrouwen of mannen een andere behandeling die ervoor zorgt dat ze er jonger uit zien. Daarom is er de laatste jaren een enorme toename in het aantal plastisch chirurgische behandelingen. Deze toename is wereldwijd en is onder mannen en vrouwen ongeveer even groot. Van deze groep zijn er wel duidelijk meer vrouwen die een dergelijke behandeling doen.
De meest gedane behandelingen zijn borstvergrotingen en -verkleiningen, schaamlipcorrecties en ooglidcorrecties. Er zijn veel borstvergroting klinieken in Nederland waar je je borsten kan laten vergroten. Meestal zijn bij een kliniek meerdere behandelingen mogelijk. Zeker voor de behandelingen die het meeste gedaan worden kun je bij veel klinieken terecht.
Naast borstvergroting is de ooglidcorrectie populair. Dit heeft met de ooglidcorrecties prijzen te maken. Veel vrouwen kiezen voor een ooglidcorrectie omdat een ooglidcorrectie een van de goedkopere behandelingen is. De drempel is daarom niet zo hoog om de behandeling te doen en wordt dan ook gedaan.

http://faceland.nl/