Het Thuisgevoel
Image default
Gezondheid

Een snelle, nauwkeurige en betrouwbare Corona sneltest

Overweeg je om een corona sneltest te gebruiken om te bepalen of je corona hebt? Dan moet je natuurlijk wel een sneltest gebruiken die niet alleen snel is, maar ook betrouwbaar en betaalbaar. Een betrouwbare en betaalbare sneltest is de nieuwe Healgen / Oriënt Covid-19 AG sneltest van Benelux Medical. Deze sneltest, die geleverd wordt als een complete, direct gebruiksklare kit, heeft ook een groot gebruiksgemak en is in ruime mate leverbaar.

Deze Corona sneltest wordt gebruikt in instellingen en bedrijven

Deze Corona sneltest heeft dus een groot aantal voordelen. Daarom maken onder andere GGD ’s, universitaire ziekenhuizen, klinieken, zorginstellingen en onderwijsinstellingen gebruik van deze test. De test wordt ook gebruikt door diverse bedrijven. Zo kan gewaakt worden over de gezondheid van hun medewerkers en kunnen bovendien de verzuimkosten worden beperkt.

Een test die niet reageert op het verkoudheidsvirus

Het is een betrouwbare Corona Antigen (AG) sneltest, die bij klachten of het vermoeden van een besmetting direct kan worden uitgevoerd. Het is een test die niet reageert op het vergelijkbare verkoudheidsvirus. Is de uitslag van een test positief? Dan is de geteste persoon vrijwel zeker besmet met het coronavirus.

Binnen 15 minuten weten of iemand is besmet

Het is natuurlijk belangrijk om te weten of iemand besmet is. Iemand die besmet is kan anderen immers infecteren. Heb je besloten om de Healgen / Oriënt Covid-19 AG sneltest van Benelux Medical te gebruiken? Dan weet je binnen 15 minuten of een geteste persoon besmet is en dus anderen kan infecteren. Deze sneltest wordt geleverd als een complete tekstkit met gebruiksaanwijzing, werkstation, 2 flesjes buffervloeistof, 20 testcassettes, 20 wattenstaafjes en 20 testbuisjes. Je kunt dus direct zelf proberen hoe deze test werkt.

De voordelen van de Corona Antigeen sneltest

• De snelle uitslag maakt een snelle behandeling mogelijk

• Het is een test met een sensitiviteit van 96,7%

• Het is een test met een specificiteit van 99,2%

• Het is een eenvoudige testprocedure met een minimaal aantal handelingen

• Omdat de test wordt geleverd als complete kit heb je niets anders nodig.

De Corona zelftest verkrijgbaar bij apotheken en supermarkten

Om te kunnen achterhalen of je besmet bent geraakt met het coronavirus, zijn er verschillende testmethodes die gebruik kunnen worden. Een voorbeeld van zo’n testmethode is de Corona zelftest. Op het moment dat je besmet bent met het coronavirus zitten er virusdeeltjes in je neus- en keel slim. Echter zijn deze virusdeeltjes nog maar minimaal op het moment dat je pas net besmet bent geraakt. Aangezien deze thuistest reageert op het aantal virusdeeltjes, kan het dan zijn dat de test negatief uitslaat terwijl je wel degelijk besmet bent.

Is een thuistest betrouwbaar?

Een thuistest is niet de meest betrouwbare testmethode, maar kan je soms wel degelijk een uitkomst bieden. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer je eens op bezoek bent bij je moeder, maar je graag uit wil sluiten dat je besmet bent en dus mogelijk het coronavirus doorgeeft aan je moeder. Wanneer je dit van plan bent heb je naar alle waarschijnlijkheid geen symptomen die kunnen duiden op een besmetting, en kun je met een gerust hart zo’n Corona zelftest doen.

Dit geldt echter niet wanneer je deze test wilt gebruiken op het moment dat er een zakenreis gepland staat. Wanneer dit het geval is heb je een weliswaar een negatieve testuitslag nodig, maar wanneer deze afkomstig is van een thuistest, wordt deze uitslag als onbetrouwbaar gezien. Het is namelijk mogelijk om te frauderen met deze testmethode. Een Corona zelftest kan dus niet altijd uitgevoerd worden om over een negatieve testuitslag te kunnen beschikken.

Een zelftest kopen

Omdat er toch redenen zijn waarom het van belang kan zijn om een Healgen Corona zelftest aan te schaffen, zijn er dus wel degelijk mogelijkheden om zo’n test aan te schaffen. Je kunt zo’n thuistest via het internet kopen. Op het moment dat je dit doet, is het wel belangrijk dat je dit bij een betrouwbare webwinkel doet. Ook is het binnen nu en een aantal weken mogelijk om zo’n thuistest te kopen bij de lokale supermarkt of bij de drogisterij op de hoek.

Op het moment dat je een Corona zelftest koopt en deze gaat gebruiken, is het belangrijk dat je dit doet volgens de methode die beschreven staat op de gebruiksaanwijzing. Hierdoor weet je zeker dat de testuitslag van de thuistest daadwerkelijk zal kloppen.