Het Thuisgevoel
Image default
Alarmsysteem

Je hebt direct een slotenmaker nodig

Is er bij jou ingebroken in Zeist? Dan heb je dus direct een slotenmaker nodig. Inwoners van Zeist en omgeving kunnen contact opnemen met Slotencenter van Dooren in Zeist, een slotenmaker die echt betrouwbaar is. Een deur of raam wordt door de slotenmaker weer vakkundig dicht te maken. Je kunt dus weer rustig slapen.

Het repareren van een opengebroken slot

Er is ingebroken en het slot van jouw voordeur of achterdeur is kapot. Natuurlijk moet de deur weer zo snel mogelijk goed kunnen worden afgesloten. De professionele slotenmaker zal het defecte slot zo snel mogelijk vervangen. Hij kan ook de sporen van de inbraak snel ongedaan maken. Met een goed afsluitbaar slot kun je je weer veilig voelen in jouw woning.

Het beveiligen van jouw woning

Is er bij jouw ingebroken? Wellicht was jouw woning niet goed beveiligd. Natuurlijk kan Slotencenter van Dooren in Zeist de beveiliging van jouw huis verbeteren. Door het betere beveiligen van een woning kan een tweede inbraak of inbraakpoging doorgaans worden voorkomen. Een professionele slotenmaker van ons bedrijf helpt je graag. Hij kan inbraakpreventie in de woning aanbrengen. De inbrekers hebben het dan een stuk lastiger.

Veiligheidsbeslag kan een inbraak voorkomen

Een door inbrekers vaak gebruikte inbraakmethode is het kromtrekken of cilindertrekken. De inbrekers draaien dan een schroef in de cilinder. Vervolgens zetten ze met een speciaal stuk gereedschap veel kracht op de cilinder. De cilinder breekt en komt uit het slot. Een inbreker kan dan het slot eenvoudig openen met een bouwsleutel of schroevendraaier. Een geoefende inbreker heeft slecht 3o seconden nodig om op die manier een slot te kunnen openen. Het is mogelijk om je met kerntrekbeveiliging tegen deze manier van inbreken te beschermen. Een professionele slotenmaker kan de cilinder vervangen door een cilinder met kerntrekbeveiliging. Een nadere mogelijkheid is om het beslag te vervangen door beslag met kerntrekbeveiliging. Die laatstgenoemde mogelijkheid heeft de voorkeur, want die verandering is duidelijk zichtbaar. Daarom heeft die verandering een preventieve werking. Bij het zien van beslag met kerntrekbeveiliging zal een inbreker hoogstwaarschijnlijk niet bij jou inbreken. Geef daarom Slotencenter van Dooren in Zeist de opdracht om jouw woning inbraakveilig te maken door het monteren van veiligheidsbeslag.

Veel inbraken in Zeist

De slotenmaker Zeist heeft het druk met inbraken, en dan met name de schade die de inbreker achterlaat. In Zeist vinden jaarlijks veel inbraken plaats die in de meeste gevallen eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden. Cilindertrekken lijkt op dit moment een van de meest populaire methodes te zijn onder inbrekers, en daar is heel eenvoudig iets aan te doen. Weest niet te laat en neem daarom voortijdig nog contact op met een slotenmaker in Zeist zoals Slotencenter.

Gerelateerde artikelen

Verschillende lockpick guns voor verschillende soorten sloten

Veiliger wonen? Met dit stappenplan is het mogelijk