Het Thuisgevoel
Image default
Groothandel

Verhuisdozen vergelijken

Wanneer je gaat verhuizen en gaat beginnen met inpakken dansje al gouw aan verhuisdozen. Maar hoe kom je eigenlijk aan deze dozen? Voordat je met piepende banden naar de bouwmarkt rijdt, willen we je graag wat meer vertellen over de verschillende soorten, maten en materialen. Een verhuisdoos kopen klinkt simpel, maar is lastiger dan je denkt. Je toch niet dat je servies straks op straat ligt omdat je de verkeerde doos hebt gekocht? ……Dat dachten wij ook! Vandaar deze blog. 

 

 

Verschillende soorten 

 

Er zijn veel verschillende soorten verhuisdozen te koop. Grote, kleine, sterke, zwakke , goedkope en dure verhuisdozen. Om je goed advies te kunnen geven hebbenwij verschillende verhuisdozen voor je getest. We hebben gekeken naar inhoud, materiaal, draagvermogen en de stapelwaarde ( hoe zwaar kin je stapelen). Verhuizen is een stressvolle periode, je kunt niet gebruiken dat je allemaal schade oploopt aan je spullen toch? Kies daarom voor de meest betrouwbare verhuisdoos en staar je niet blind op de prijs.

 

De test 

 

We hebben drie verschillende verhuisdozen voor je getest: de verhuisdoos van Gamma, Praxis en die van Verhuisdozen.store. De inhoud van alle dozen is hetzelfde, namelijk 50 liter. Het draagvermogen loopt nogal uiteen. De Gamma doos kan 25 kilo dragen, de praxis doos 20 en die van Verhuisdozen.store tot wel 50 kilo. 

 

In de test hebben we de verhuisdozen gevuld met stenen van 4 kilo per stuk. De gamma doos begin te scheuren bij een belading van 28 kilo en die van de Praxis al bij 24 kilo. Daarentegen kon de verhuisdoos van Verhuisdozen.store tot wel ruim 72 kilo dragen. De prijzen zijn ongeveer gelijk, dus is je keuze snel gemaakt toch? Bekijken de volledige test op Verhuisdozen.store. 

 

https://verhuisdozen.store/