Het Thuisgevoel
Image default
Groothandel

Maxxo dubbelwandige glazen zijn een goede investering voor uw onderneming

Bent u op zoek naar glaswerk om het aanbod van uw winkel met servies of keukenbenodigdheden uit te breiden? Of wilt u glaswerk van de beste kwaliteit kopen om te gebruiken in uw horecagelegenheid? In beide gevallen is Home and Kitchen Supply uit Oosterhout, dicht bij Breda, dan uw groothandel. U kunt hier terecht voor allerhande horecabenodigdheden, maar ook om klanten te verblijden met praktische producten in uw winkel met keukenbenodigdheden.

Hoogwaardig glaswerk in het aanbod

Als u specifiek op zoek bent naar glaswerk, dan heeft u ruim de keuze bij de groothandel. U wilt echter verzekerd zijn van glaswerk van de beste kwaliteit, zodat u er lang profijt van ervaart. In dat geval kiest u het best voor de dubbelwandige glazen van Maxxo. Dit type glaswerk kent u misschien al als koffiemok, maar er zijn bij de groothandel nog veel meer soorten glazen te koop met dubbele wanden. U serveert dus niet alleen koffie in zo’n luxe, modern glas, maar ook andere warme én koude dranken. Zo blijft elk drankje dat u serveert perfect op temperatuur. Bovendien gaat het glaswerk lang mee en blijft het lang mooi door de krasvaste eigenschappen. De Maxxo dubbelwandige glazen zijn wat u wilt wanneer u glaswerk gaat kopen dat intensief wordt gebruikt.

Maak een account aan en krijg toegang tot het bestelportaal

Wanneer u nog geen klant bent bij Home and Kitchen Supply in Oosterhout, nabij Breda, dient u eerst een account op de website aan te maken om toegang te krijgen tot het bestelportaal. Dit is slechts een kleine moeite, waarna u alles kunt bestellen wat u nodig heeft. Dit geldt zowel voor de dubbelwandige glazen van Maxxo als andere producten van hoogwaardige kwaliteit. Wacht dus niet langer en maak direct uw account aan. Indien u vragen heeft, bijvoorbeeld over de dubbelwandige glazen van Maxxo, staan de vriendelijke medewerkers klaar om deze voor u te beantwoorden. Zo slaagt u altijd voor uw benodigdheden!

https://www.homeandkitchensupply.nl/