Het Thuisgevoel
Image default
Horeca

Presenteren van producten in een display koelkast

Wanneer u producten onder de aandacht wilt brengen bij klanten dan kunt u dit uitstekend doen door een display koelkast aan te schaffen. Met name als u etenswaren verkoopt zoals gebak, taart of bonbons, dan wilt u dat deze goed blijven. Een display koelkast of gebaksvitrine kan u dan de zekerheid geven dat de producten optimaal gekoeld worden en daardoor dus langer behouden blijven. Doordat de display koelkasten of gebaksvitrines zijn voorzien van glazen deuren, blijven ze goed zichtbaar voor publiek en kunnen klanten eenvoudig een keuze maken uit uw aanbod. Door taart of gebak zichtbaar te presenteren, zal de aandacht van klanten veel sneller getrokken worden. Doordat uw producten er goed uitzien en vers blijven, wordt er sneller een aankoop gedaan. Bij Koopsretail vindt u diverse modellen aan koelingsapparatuur die u kunt gebruiken om uw producten te presenteren.

Ervaring in koeling en presentatie

Specialist Koopsretail weet als geen ander welke koelingsapparatuur kan worden ingezet voor het presenteren van uw producten. U wilt uw lekkernijen op een betrouwbare manier onder de aandacht brengen. Het is daarvoor nodig dat uw producten in goede conditie blijven en niet verpieteren door hitte of invloeden van buitenaf. Door uw taarten of gebak in een display koelkast of gebaksvitrine te plaatsen, zijn deze goed zichtbaar en blijven ze optimaal gekoeld. Koopsretail heeft jarenlange ervaring in het leveren van geschikte koelingsapparatuur en kan u voorzien van deskundig advies voor uw dienstverlening.

Online shoppen in webshop

U kunt heel eenvoudig een geschikte display koelkast of gebaksvitrine aanschaffen door een bezoek te brengen aan de online webshop. Hier staan diverse apparaten op gebied van koeling omschreven en ziet u direct de voordelen van een dergelijke aanschaf. Gecertificeerde monteurs kunnen voor u de apparaten installeren zodat u direct uw producten kunt presenteren. Uw klanten zullen genieten van de aanblik van zoveel lekkers en profiteren van optimaal gekoelde producten.