Het Thuisgevoel
Image default
Huishoudelijk

Zijn wandtegels geschikt voor uw huis?

Wandtegels worden in steeds meer omgevingen gebruikt, zoals kantoren, woningen, ziekenhuizen en laboratoria. Wanneer u ze bij afium koopt, kunt u kiezen uit verschillende soorten ontwerpen, kleuren en patronen, rekening houdend met de uiteindelijke look die u wilt bereiken. Het gebruik van wandtegels heeft verschillende voordelen.

Hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken en vochtbestendig

Wandtegels zijn veel gemakkelijker te onderhouden dan behang, verf of andere tegel materialen. Wanneer u wandtegels bestellen wilt, kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen zoals glanzend, halfglanzend of mat. Om de tegels schoon te houden, hoeft u ze alleen maar regelmatig af te vegen. Wandtegels zijn ook zeer goed bestand tegen agressieve chemicaliën en reinigingsmiddelen, waardoor ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Vanwege het feit dat wandtegels bestand zijn tegen vocht en vocht, is het ideaal voor vochtige omgevingen zoals keukens en badkamers. Het vervormt of zwelt niet bij blootstelling aan veel vocht.

Vlek- en brand bestendig en bestand tegen vervagen

Wandtegels zullen geen vlekken absorberen of vasthouden, in tegenstelling tot andere wandbekledingen. Als u olie, voedsel, vet of zelfs verf op de muur spat, kunt u deze met een eenvoudig doekje schoonmaken. Wandtegel is bestand tegen extreme temperaturen. Het reageert niet op vuur of vorst. Wandtegels zijn zeer veilig voor elke binnentoepassing. Zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan constante blootstelling aan de zon, verliezen wandtegels geen kleur of vervagen ze niet. Het uiterlijk van deze tegels blijft met minimale zorg meerdere jaren hetzelfde.

Milieuvriendelijk en kosteneffectief

Wandtegels worden gemaakt in een milieuvriendelijk proces. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die uit de aarde worden gewonnen. In tegenstelling tot sommige soorten verf die VOS afgeven en bijdragen aan gezondheidsproblemen, zijn wandtegels volledig vrij van giftige stoffen of dampen. Ze zijn volkomen veilig te gebruiken in uw huis of kantoor.

Wandtegels kunnen u meer geld kosten, maar als u kijkt naar de aantrekkelijkheid, levensduur en duurzaamheid van wandtegels, zijn de kosten het waard. Na verloop van tijd bewijzen wandtegels zichzelf als een van de meest kosteneffectieve opties die beschikbaar zijn. Nadat u keramische wandtegels hebt geïnstalleerd, hoeft u zich geen zorgen te maken over het om de paar jaar opnieuw doen of opnieuw schilderen van behang.