Het Thuisgevoel
Image default
Industrie

Chroom-6 laten saneren door een specialist

Wilt u het saneren van chroom-6 laten doen door een specialistisch schoonmaakbedrijf? Schakel dan de experts van het bedrijf Gom Specialistische Reiniging in. De experts van dit bedrijf reinigen uw bedrijf op nauwkeurige wijzen en saneren de stof chroom-6. Zo zorgt u voor een veilige werkomgeving voor u én uw medewerkers.  Chroom-6 is een carcinogene stof die op de CMR-lijst staat van de inspectie SZW en het saneren en reinigen is noodzakelijk. De stof is namelijk een oorzaak van zowel chronische als acute toxische effecten. Daarbij kan het tot beschadiging van het DNA leiden en zelfs kanker veroorzaken. Het wordt namelijk eenvoudig opgenomen door de huidcellen. U begrijpt dat onvoldoende actie om deze stof te verwijderen tot ernstige gevolgen kan leiden. Schakel daarom direct de reinigingsspecialisten in om u bij te staan.

Dieselmotoremissie laten verwijderen

Niet alleen voor chroom-6 schakelt u de specialisten van dit schoonmaakbedrijf in. Ook voor het laten verwijderen van dieselmotoremissie schakelt u deze specialisten in. De uitlaatgassen van dieselmotoren, ook wel dieselmotoremissie genoemd, bevatten een mengsel van gassen, dampen en vaste deeltjes. Ook bij deze stof is een deel kankerverwekkend, waaronder roet, zware metalen en enkelvoudige aromaten en meer.De uitstoot van een dieselmotor bestaat uit carcinogene stoffen die de kans op blaaskanker en longkanker verhogen. Daarom staat dieselmotoremissie op de lijst van kankerverwekkende middelen en is het belangrijk om deze zorgvuldig te laten verwijderen door een specialist. Laat Gom Specialistische Reiniging u helpen om een veilige omgeving te creëren voor u én uw medewerkers. 

Neem direct contact op met de specialisten van dit bedrijf

Heeft u interesse in het laten verwijderen van chroon-6 of dieselmotoremissie? Neem dan direct contact op met de professionele medewerkers van dit bedrijf. Zij helpen u graag met de schoonmaak die zorgt voor een veilige omgeving. U vindt de contactgegevens van dit bedrijf op de website.