Het Thuisgevoel
Image default
Industrie

Een magneetventiel voor uw specifieke pneumatische toepassing vindt u hier

Wanneer u op zoek bent naar het juiste magneetventiel voor uw machines en toepassingen, is AIM Fluid Control B.V. uw ideale partner. Deze specialist in het meten en regelen van diverse soorten vloeistof- en gasstromen (flow- en fluid technology) is al sinds 1995 actief. Wanneer u bijvoorbeeld een oplossing nodig heeft voor uw kogelkraan of een pneumatiekkast die op maat gemaakt en geïnstalleerd is, zetten de experts van dit bedrijf hun vakkennis in om een perfect passende oplossing te bedenken en toe te passen. Dit betekent dat AIM Fluid Control B.V. op het gebied van pneumatiek altijd maatwerkoplossingen bedenkt voor zijn klanten en opdrachtgevers. Dit bedrijf biedt diensten en producten aan aan OEM’ers, handelsbedrijven en eindgebruikers.

Vind uw magneetventiel in een compleet assortiment

In het uitgebreide assortiment van AIM Fluid Control B.V. in Son, vlak bij Eindhoven, vindt u een scala aan magneetventielen voor zowel gesloten systemen (2/2-weg directwerkend) als open systemen (2/2, 3/2 indirectwerkend). Door middel van de uitgebreide filteropties selecteert u het juiste magneetventiel voor uw toepassing. U let hierbij bijvoorbeeld op de maximale druk of werkdruk, de aansluitmaat, het soort medium, het materiaal voor de body en de omgeving waarin het ventiel wordt geïnstalleerd. De magneetventielen zijn enkel van topmerken, wat laat zien dat dit bedrijf zich focust op de beste kwaliteit van hun producten. Deze merken, die sterk gespecialiseerd zijn in de branche, zijn: Asco Numatics, Bürkert en Sirai.  

Uitstekende service voor uw toepassingen

Naast een voor uw toepassing geschikt magneetventiel, kunt u hier ook terecht voor onder andere afsluiters, actuators, pneumatiekcilinders en -ventielen, appendages, druksensoren, compressoren en vacuümpompen. Bij elk product vindt u uitgebreide en gedetailleerde informatie over de eigenschappen en functies. Bij AIM Fluid Control B.V. rekent u bovendien, naast professionele oplossingen op maat, op een ontzorging van A tot Z. Het overgrote deel van de materialen waar u naar op zoek bent, is direct beschikbaar door een zorgvuldig klantspecifiek voorraadbeheer.

https://www.aimfluid.nl/nl

Gerelateerde artikelen

Chroom-6 laten saneren door een specialist