Het Thuisgevoel
Image default
Media

Reserveer een geluidsstudio in hartje Amsterdam om jouw project te voltooien

Bij de geluidsstudio van ParkStudio in Amsterdam kun je terecht voor al jouw audiovisuele opnames en projecten. Of je nu bezig bent met een schoolopdracht op het gebied van animatie of een commercial wilt produceren voor een groot mediabedrijf, deze high-end geluidsstudio in hartje Amsterdam biedt je alle apparatuur en expertise die je nodig hebt. Bovendien heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de kennis van ervaren creative sound designers die ervoor zorgen dat jouw film, radiocommercial of app perfect uit de bus komt.

Beschikbare studioruimtes voorzien van alle high-end apparatuur

Bij ParkStudio zijn drie high-end studioruimtes beschikbaar waar je audio voor muziek, commercials en animaties kunt opnemen. De creative sound designers zijn te allen tijde beschikbaar om met jou mee te denken en jouw productie naar een hoger niveau te tillen. Zij weten alles over voice-overs, foley en sound effects. Daarnaast heb je toegang tot de volledige sound library – hierin zijn allemaal audiofragmenten beschikbaar die in de loop der jaren opgenomen zijn in de geluidsstudio’s van ParkStudio.

Besteed het nabewerken of componeren van audio uit aan professionals

Weet je precies welke audio je wilt creëren voor jouw project, maar heb je geen idee hoe je hieraan moet starten of het juist moet finetunen? De creative sound designers helpen je uit de brand! Dankzij de combinatie van high-end apparatuur en sound design van de hoogste kwaliteit ben je verzekerd van uitstekende samenstelling of nabewerking. Je audiovisuele projecten zijn hier zeker in goede handen.

Ga langs bij de studio voor een rondleiding

Wil je eerst een keer kijken welke apparatuur er allemaal beschikbaar is bij de geluidsstudio van ParkStudio in Amsterdam? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een rondleiding. De creative sound designers zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Maak het beste van jouw audiovisuele project en vertrouw op de expertise bij ParkStudio.

https://parkstudio.com/nl/