Advies bij complexe loonverwerkingsvraagstukken

De administratie van het salaris en de personeelsgegevens is een complexe taak, waar veel bij komt kijken. Hoewel je alles op orde hebt voor wat betreft de loonadministratie, komt het wel eens voor dat er een gat zit in de personeelsgegevens of dat er een afdracht verkeerd gedaan is. Heel vervelend natuurlijk, maar gelukkig weet CBBS hier raad mee. Wij zijn gespecialiseerd in de salarisverwerking en helpen je graag bij het vinden van de oplossing voor een salarisprobleem. Onze Consultant salarisadministratie staat voor je klaar en denkt met je mee om een antwoord te vinden op complexe vraagstukken die de salarisadministratie betreft.

De consultants van CBBS kunnen je adviseren over veel uiteenlopende kwesties, die de salarisadministratie aangaan. Je kan bijvoorbeeld de hulp van een consultant inschakelen voor het narekenen van de lonen, maar ook om te controleren of de cao afspraken nagekomen worden binnen de onderneming. Dit kan erg goed van pas komen bij startende ondernemingen, die nog redelijk onbekend zijn in hun vakgebied. Voor deze startende ondernemer kan de hulp van een consultant van CBBS daarom ook de uitkomst zijn bij het inrichten van de salarisadministratie of bij zaken over rechtsbijstandverzekeringen. Hoe moet bijvoorbeeld de vertrekpremie berekend worden en hoe wordt de eindafrekening bepaald bij vertrek van een werknemer? Al dit soort zaken komen kijken bij de salarisadministratie, waar onze consultants graag over meedenken.

Heb jij ook regelmatig te maken met dit soort complexe kwesties en kost het elke keer enorm veel tijd om uit te zoeken hoe alles in zijn werk gaat? De consultants van CBBS helpen je graag om de bomen door het bos weer te zien. Onze ervaring en specialistische kennis dragen bij aan het uitstekende advies dat wij klaar hebben liggen voor jouw salarisverwerkingsproblemen. Wij staan voor je klaar en helpen je graag.

https://www.cbbs.nl/