Het Thuisgevoel
Image default
Werken studeren en hobby

Zorgverzekering die bij u past

Bent u nog steeds tevreden met de zorgverzekering die u heeft afgesloten? Of kunt u misschien beter op zoek naar een verzekering die beter bij u past? Door veranderingen in de zorg, maar ook in uw eigen situatie, kan het zijn dat uw zorgverzekering niet meer aan de eisen voldoet. De inhoud van de basisverzekering verandert elk jaar en ook de kosten veranderen mee. Het is daarom goed om aan het einde van het jaar te bepalen of u bij uw huidige zorgverzekeraar wilt blijven, of over wilt stappen naar een andere.

Basisverzekering van Salland

Salland is een zorgverzekeraar voor iedereen die in de provincie Gelderland of Overijssel woont. Als regionale zorgverzekeraar gaan wij kleinschalig te werk. Hierdoor kunnen we veel aandacht besteden aan onze klanten en aan de zorg die geboden wordt in de regio. Een persoonlijke benadering is iets waar we bij Salland waarde aan hechten. Ook willen we goede zorg voor iedereen bereikbaar maken. Daarom kunt u bij ons een basisverzekering afsluiten waarbij iedereen dezelfde premie moet betalen, ongeacht uw leeftijd of gezondheid. Heeft u zorg nodig dat buiten de basisverzekering valt? Dan kunt u eenvoudig een aanvullende verzekering kiezen die past bij uw wensen.  

Tandartsverzekering afsluiten

Bent u ouder dan 18 jaar, dan worden kosten voor de tandarts niet meer vergoed vanuit het basispakket. Als u regelmatig bij de tandarts komt, kan het verstandig zijn om een tandartsverzekering af te sluiten. Wij bieden maar liefst drie tandartsverzekeringen. Deze kunt u afsluiten als aanvulling op uw basisverzekering, maar ook naast uw aanvullende verzekering. U heeft de keuze uit een maximale dekking van 250 euro, 500 euro of 1000 euro per jaar. Weet u niet welke tandartsverzekering u het beste kunt afsluiten? Dan helpen wij u graag met het kiezen van de juiste. Ook als u andere vragen heeft, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

https://www.salland.nl/