Het Thuisgevoel
Image default
Werken studeren en hobby

Massage op het werk

Een massage op het werk voor gezonde werknemers

Een massage op het werk is altijd fijn! Het bedrijf komt dan naar je toe om een zogeheten drukpuntmassage te geven. Hoe werkt dat nou eigenlijk? Allereest spreken we met jou een dag en tijd af. Als dat is afgesproken komen ze op het betreffende tijdstip met de stoel op de werkvloer. Ze zetten de stoel altijd in een rustige ruimte. Waarom? Het is plezierig voor de ontspanning dan in een grote kantoorruimte. De medewerker krijgt gedurende 15 tot 20 minuten een ontspannen en verkwikkende stoelmassage. Gewoon over zijn/haar kleding heen zodat ze geen tijd verspillen en effectief te werk kunnen gaan. Door de massage op het werk zet mens en bedrijf in beweging. Het motiveert en zorgt voor meer veerkracht bij de medewerkers.

Stoelmassage

De bedrijfsstoelmassage is een drukpuntenmassage en zorgt ervoor dat het bloed sneller gaat stromen en de afvalstoffen worden afgevoerd. Zo ontstaat er meer ruimte voor vers zuurstof (in ons bloed) waardoor we ons gelijk beter gaan voelen. De stoelmassage verhoogt de concentratie, geeft meer energie, werkt stress verlagend en neemt spierspanning en spierstijfheid web bij je medewerkers. Het resultaat is minder ziekteverzuim en een hogere motivatie.

Wat kun je verwachten?

  • Professioneel gediplomeerde masseur

  • Ergonomische stoel

  • Volledige aandacht voor het personeel en hun lichaam en geest

Ook zo enthousiast geraakt over massage op het werk en zou jij dit ook graag willen? Vraag dan jouw dichtstbijzijnde masseur voor meer informatie.https://www.massagewerkfriesland.nl