Het Thuisgevoel
Image default
Onderwijs

CKV Cultuurdag

CKV Cultuurdag

De Cultuurdag zal het beeld van de leerlingen die zij momenteel hebben over CKV voor altijd veranderen, veel leerlingen kijken tegenwoordig richting CKV door een negatieve bril. En eigenlijk is dat ontzettend zonde, er zijn namelijk veel leerlingen die later zelf wat met CKV gaan doen. Het is ook te begrijpen, een CKV les volgen is niet altijd even leuk en het nut inzien van de lessen is voor veel leerlingen vaak moeilijk. Daarom is er de Cultuurdag, een dag waarbij de leerlingen op een andere manier aan de slag gaan met CKV en hun beeld van wat CKV is misschien wel voor altijd veranderd. 

Tijdens een Cultuurdag gaan de leerlingen van uw middelbare school aan de slag met het volgen van verschillende workshops, de workshops worde gekozen door de school zelf. De leerlingen kunnen zich zelf inschrijven voor de workshops, zij houden de regie over wat zij die dag willen leren. Het kan zo zijn dat een school zich wilt richting op een specifieke discipline onder de CKV paraplu, dat kan. Kleinkunstig heeft een breed genoeg aanbod om een volledige Cultuurdag te vullen met de workshops onder de zelfde discipline. 

Beeldende Kunst Cultuurdag

Kleinkunstig is een organisatie die zich al jaren inzet voor het organiseren van de leukste en leerzaamste cultuurdagen, dit doen zij op middelbare scholen door heel Nederland. Wilt een school zich richten op Beeldende Kunst? Geen enkel probleem, Kleinkunstig organiseert dan de Cultuurdag met workshops die zich allemaal richten op beeldende kunst. 

Op de website van Kleinkunstig is veel te vinden over het aanbod, de prijzen en wat er allemaal nodig is om een cultuurdag te organiseren. Klinkt dit interessant? Neem dan eens een kijkje op de website van Kleinkunstig, er zit gegarandeerd een gave workshop tussen voor uw leerlingen. Wellicht tot snel! Groetjes, Kleinkunstig

https://kleinkunstig.nl