Het Thuisgevoel
Image default
Relatie

Relatieproblemen | Quint relatietherapie

De vraag: wat zijn relatieproblemen, beantwoordt Quint Relatietherapie. Zelf ben ik een student die heeft gekozen voor een studie die over het gedrag van mensen gaat. Daarvoor moet ik soms ook interviews houden met, bijvoorbeeld, relatietherapeuten. In dit blogje geef ik graag aan hoe ik op deze therapeut ben gekozen en waar wij het over hebben gehad.

Relatietherapie

Op Google ben ik gaan zoeken op relatietherapie. Het mooiste en makkelijkste zou zijn als het mooi in de buurt bij mijn huis zou zijn. Al snel vond ik in Google Quint Relatietherapie. Op haar website zag ik een mooie pagina genaamd ‘Relatieproblemen’. Zij geeft aan dat in een relatie communiceren de kunst is om onder de knie te krijgen. Daarnaast is het beheersen van emoties en een andere kijk hebben op je uitdagingen ook zeer belangrijk. Door hulp in te schakelen (bijvoorbeeld van Quint zelf) kun je gaan werken aan bovenstaande vaardigheden. Op die manier kan je relatie weer worden zoals deze vroeger altijd was.

Vragen

Wanneer je op kennismakingsgesprek zou gaan, stelt zij jou ook een aantal vragen voor. Bijvoorbeeld wat voor een onrealistisch dingen jullie van elkaar verwachten. En of dat deze dingen leiden tot ruzie en woede. Een ander veel voorkomend probleem is dat je jezelf niet bent in een relatie. Dat je je de hele tijd aanpast aan de ander, maar je geen gevoel hebt dat je hier iets voor terug krijgt. Of wil je dat juist jouw partner gaat veranderen?

Al deze vragen legt deze relatietherapeut jullie voor. Dat kan weer leiden tot een kerngezonde relatie. Net zoals dat deze vroeger was! Dus wil jij dit ook? Dan kan ik jou haar zeker aanraden! Klik hier voor de website.