Het Thuisgevoel
Image default
Huishouden en schoonmaak

De beste stofzuigers

3 Beste stofzuiger merken

Er zijn drie stofzuigermerken die je waarschijnlijk het meeste tegen komt wanneer je op zoek bent naar een goede stofzuiger; Philips, Dyson en Bosch. In dit artikel kun je meer lezen over deze drie merken en de stofzuigers vergelijken.

Philips

Philips is een echt Nederlands merk! Het bedrijf is in 1895 opgericht in Eindhoven door Gerard en Frederik Philips. Het is een waar familiebedrijf, wat begon met vader en zoon. Later voegde Gerards broer zich ook bij het bedrijf. Binnen een paar jaar was Philips razend populair door de productie van gloeilampen. Het begon met lampen, maar het bedrijf groeide zo snel dat het zich ook gemakkelijk op andere producten kon richten. Het ging van gloeilampen naar radio’s en x-Ray machines. Al snel werd dat uitgebreid met scheermessen, Tv’s en stofzuigers. Philips wordt door veel mensen gezien als een betrouwbaar merk met veel ervaring, voornamelijk in de stofzuiger markt.

Dyson

Dyson is een vrij nieuw, Brits bedrijf. Het ontstond allemaal met James Dyson, die op een dag in 1978 gefrustreerd raakte met zijn stofzuiger. De zak zat constant vol, waardoor zijn stofzuiger minder krachtig zoog. Vanaf die dag was het zijn missie om hier een oplossing voor te vinden. Het duurde hem vijf jaar, maar 5127 prototypes later en de eerste Dyson stofzuigers waren geboren. Dyson is het meest vooraanstaande merk voor stofzuigers zonder zak.

Bosch

Bosch heeft meer dan 125 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van huis- en tuin producten. Denk aan boren, mixers en stofzuigers. Het is een sterk merk met een echte identiteit. Dit bedrijf is goed voor zijn mensen, maar ook voor de planeet.

http://www.stofzuigerzone.nl/advies/