Het Thuisgevoel
Image default
Relatie

Verbeteren met coach in Almelo

Bij Coach Almelo denkt u al snel aan het sporten vroeger, of misschien we de trainer van u kind. Echter zijn er ook genoeg aanwijzing-gevers buiten het sporten om. Coach Almelo is eigenlijk een leraar nadat u al van school bent, de mentor die niet na een jaartje een herinnering wordt. Iemand die u helpt op persoonlijk gebied of met uw carrière. Waarmee u problemen bespreekt en actief gaat zoeken naar een oplossing. Dat is ook het grootste verschil tussen Coach Almelo en uw vrienden, u kunt bij uw vrienden uw hart luchten, maar het is voor hun lastiger om u een spiegel voor te houden. Er zijn namelijk wat pijn punten die uw vrienden liever ontwijken. Coach Almelo zal u wel confronteren, om te zorgen dat u verbeterd, want daar wil deze persoon u bij helpen.

Op werk gebied

Is die promotie weer aan uw neus voorbij gevlogen, of lukt het niet met solliciteren? U kunt in een sessie met Coach Almelo opzoek gaan naar de oorzaak hiervan. Ook kunt u uw verdere carrière stappen bespreken, waar liggen en kansen en mogelijkheden voor u? Wat wilt u uiteindelijk bereiken? En alle overige vragen die u eigenlijk nooit bespreekt, of waar u misschien nooit over nadenkt komen boven in een sessie. Daardoor kunt u gefocust verder en eventueel extra rekening houden met mogelijke verbeteringspunten.

Privésfeer

Ook in uw persoonlijke voortgang kan het handig zijn om af en toe een reflectie te houden. Ook hier zijn vaak verbeteringspunten. Hoe balanceert u al uw relaties, geeft u iedereen voldoende aandacht? Dit kunt u met uw coach doorspreken. Hierdoor krijgt u misschien nieuwe inzichten. Ook ziet u veel meer verbanden en daardoor kunt u situaties in de toekomst misschien beter aanpakken. Als u met andere problemen zit kan u coach u aanwijzingen geven en eventueel een nieuw perspectief bieden. Het doel van de coach is dat u zelf inziet hoe u moet verbeteren, zodat u dit in de toekomst zelfstandig kan.