Het Thuisgevoel
Image default
Babykamer en kinderkamer

Luiertaart

Heb je dat ook wel eens? Je gaat op kraamvisite of babyshower maar geen idee wat je nou wilt geven. Je wilt iets leuks, iets unieks en iets bruikbaars geven. En vaak hebben de kersverse ouders ook al alle praktische spullen in huis. 

Geef dan een luiertaart kado! Een luiertaart – ook wel pampertaart genoemd – is geen echte taart om op te eten. Het heeft wel de vorm van een taart en is gemaakt uit luiers. Je moet soms even twee keer kijken maar het zijn echt allemaal luiers. Heel creatief en tevens bruikbaar. Al is het wel weer zonde om de luiertaart uit elkaar te halen.

 

Thema luiertaart

Zo’n taart van luiers zijn er in vele thema’s. Bijvoorbeeld in de vorm van een fotocamera, een wieg of een jeep. Je kunt vaak ook kiezen uit de traditionele blauwe en roze kleur. Naast de vele thema’s kun je vaak ook zelf een ‘pampertaart’ samenstellen. 

Kies zo bijvoorbeeld welke kleur lint je wilt en of er een print op moet. Ook kun je nog enkele producten aan de taart toevoegen. Misschien is het leuk om als extraatje een mutsje erbij te doen met de naam van de kleine erop. Of een knuffeldoekje met naam in eigen gekozen lettertype. Zo geef je de luier cake een extra persoonlijk tintje en geef je nog meer een uniek onvergetelijk kraamcadeau. Je kunt het zo uitgebreid mogelijk maken als je wilt.

 

2100 luiers per jaar

Een baby gebruikt zo’n 2100 luiers per jaar. Gemiddeld. Een hoop luiers! En als je dat allemaal bij elkaar optelt zijn dat ook best wel wat kosten. En dan zijn die extra luiers die je geeft altijd welkom. Want daar kun je dus nooit genoeg van hebben. Met zo’n origineel cadeau als luiertaart – creatief en mooi ingepakt – maak je gegarandeerd een onuitwisbare indruk bij de kersverse ouders.

https://www.geboortegift.nl/kraamcadeau/luiertaart/