Het Thuisgevoel
Image default
Babykamer en kinderkamer

Buitenspeelgoed voor jong en oud

De lente is weer in aantocht. De koude temperaturen beginnen langzaam af te nemen. De bloemen zijn weer in de groei en het zonnetje begint weer te stralen. Dit is dan ook de periode waarin je kinderen weer buiten willen gaan spelen. Ze hebben genoeg gehad van het binnenzitten en willen het liefst weer met hun vriendjes en vriendinnetjes naar het park of de speeltuin. Het kan echter zo zijn dat jij als ouder daar even geen zin of geen tijd voor hebt.

Een oplossing kan dan zijn om een aantal buitenspeelgoed toestellen aan te schaffen en deze in je tuin te plaatsen. Er zijn genoeg leuke apparaten die worden gewaardeerd door jongens én meisjes, zoals de schommel, een houten zandbak of het klimrek. Kinderen zijn innovatief genoeg om van één van deze toestellen een geweldig avontuur te maken.

Wanneer je genoeg leuke toestellen in je tuin hebt staan, dan zal je kind ook populairder worden. Je kind zal met genoeg speelgoed buiten genoeg frisse lucht krijgen en veel meer met andere kinderen omgaan. Ze leren dan met elkaar te spelen en speelgoed te delen. Buitenspelen is dus gewoon heel gezond. Het zorgt voor een verbeterde motoriek, een betere conditie en een goede weerstand. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer je je kind voldoende laat buitenspelen, er genoeg zuurstof in het kleine lichaampje komt en zij sneller en beter de stof die op school wordt behandeld kunnen opnemen. Welke leeftijd dan ook, buitenspelen is cruciaal voor jouw kind. Er zijn genoeg spelletjes of speelgoed die ervoor kunnen zorgen dat jouw kind graag naar buiten gaat, of dit nu in de tuin, de speeltuin of het park zal zijn. Op deze manier heb je door middel van buitenspelen een optimaal resultaat gehaald voor jouw kind. Buitenspelen is dus goed voor jong en oud.

https://www.buitenspeelgoed.nl/