Het Thuisgevoel
Image default
Badkamer en toilet

Op het vliegveld parkeren kan handig en economisch zijn

Er zijn drie dingen die ik geweldig vind aan reizen – vliegvelden, vliegtuigeten en in het vliegtuig stappen. Ook al zal niet iedereen het met me eens zijn over het vliegtuigeten, zo goed als iedereen heeft een hekel aan het parkeren op een vliegveld. Het proberen een goede parkeerplek te vinden in een korte tijd, medium- of langtermijn parkeren in de buurt van de juiste terminal kost veel tijd, stress en kan erg duur zijn. Echter zijn er ook goedkopere en betere opties zoals deze website voor goedkoop parkeren nabij airport van Eindhoven.

Raad eens? Herinner jij je waar je je auto hebt geparkeerd? Heb je je parkeerticket nog? Heb je momenteel meer bagage bij je dan op de heenweg? En als je geluk hebt regent het dan niet! Dit heb ik vele malen in het verleden gedaan, maar nu niet meer! Ik ben in de eenentwintigste eeuw aangekomen! Ik ben erachter gekomen hoe ik om kan gaan met het lange wachten op het vliegveld door gebruik te maken van het internet voor mijn vliegtuigafspraken en zitplaatsen, ook voor het reserveren van een parkeerplek kan ik gebruik maken van het internet. Nu hou ik meer van vliegvelden dan ooit tevoren. En raad eens? 

Valet parkeren buiten het vliegveld kan goedkoper en gemakkelijker zijn dan parkeren op het vliegveld! Je kunt gebruik maken van het internet om een parkeerplek te regelen dichtbij het vliegveld en daar naartoe gereden worden, zo dicht mogelijk afgezet worden bij het de juiste terminal en weer opgehaald worden na terugkomst van je reis. Hoe geweldig is dat? Hoorde ik iemand zeggen dat dat ingewikkeld klinkt? Nou het is niet ingewikkeld. Ik heb vaak gebruik gemaakt van valet parkeren en het wordt alleen maar gemakkelijker na meer gebruik. Je moet echter wel je trip plannen om dit te laten werken. Maar je zal toch je trip moeten plannen, dus parkeren buiten het vliegveld kost alleen wat extra aandacht voor de timing van je vlucht.

Maar dit is geen probleem voor mij, aangezien ik ervan hou om rond te reizen op het vliegveld met veel extra tijd, aangezien dit soort dingen vaak de laatste minuut fout kunnen gaan. Het eerste wat je zou moeten doen is de beste deal zoeken. 

Waarom is valet parkeren zo geweldig vraag je?

Nou het is iets dat noodzakelijk is voor het parkeren buiten het vliegveld. Je laat je auto achter, betaald je vergoeding, stapt in een shuttlebus met je bagage en mogelijk andere reizigers, en wordt afgezet bij de juiste terminal. Later wordt je opgehaald bij de vooraf afgesproken plaats bij aankomst van je terugvlucht, en word je naar je auto gebracht. Als je voor valet parkeren kiest op het vliegveld, rijd je naar de parkeerplaats, betaal je je vergoeding, laat je je auto achter bij een bevoegde, haal je je bagage eraf en breng je deze naar de juiste plek in de terminal. Als je niet voor valet parkeren kiest, moet je je auto parkeren op het een parkeerplaats waar je dan ook een parkeerplek kunt vinden. Persoonlijk geniet ik teveel van vliegvelden om mij druk te willen maken over parkeren! De keuze is aan jou!

Valetparking is echter minder voordelig wanneer je in eigen land reist en een auto tot je beschikking hebt. Ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan en vertrek je vanaf luchthaven Eindhoven? Dan biedt http://www.eazzypark.nl voor parkeren bij airport Eindhoven een goedkope uitkomst voor een nog voordeligere vakantie.