Het Thuisgevoel
Image default
Decoratie en accessoires

Canvas schilderijen als muurdecoratie, perfecter kan niet

Muurdecoratie er is zoveel keuze dat je op den duur door de bomen het bos niet meer ziet. Maar leuke en betaalbare canvassen voor aan de muur dat is al een ander verhaal. Tot ik op de canvas schilderijen van canvaswinkel.nl botste. Online zagen de canvas schilderijen er al piekfijn uit, maar aan mijn muur is het helemaal perfect.

De keuze aan foto’s voor op de canvas schilderijen is fenomenaal. Ik heb ze niet durven tellen, maar het zijn een heleboel foto’s en ze zijn netjes gerangschikt in categorieën. Makkelijk als je naar iets specifieks op zoek bent. Ik wou het nog wat persoonlijker aanpakken en heb dan ook mijn eigen foto doorgestuurd. Dat is perfect mogelijk bij canvaswinkel.nl. Een paar dagen later stonden ze met het canvas schilderij voor mijn deur en de kwaliteit was perfect in orde. Zo heb ik een wel heel persoonlijk kunstwerk aan de muur hangen, net wat ik zocht.

Maatwerk & personalisatie van canvas schilderijen

De canvas schilderijen van canvaswinkel.nl zijn trouwens maatwerk. Je kan namelijk online de gewenste afmetingen ingeven. Dat vind ik wel handig, want zo past je kunstwerk altijd perfect. Tot op de centimeter nauwkeurig kan je je afmetingen invoeren en het fijne is dat je ook gelijk de prijs van je canvas schilderijen te zien krijgt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en de prijzen vallen reuze mee. Je kan er in elk geval geen schilderij voor kopen.

Makkelijk te hangen, geen onderhoud

De canvas schilderijen zijn makkelijk op te hangen en vergen helemaal geen onderhoud. In tegenstelling tot klassieke schilderijen kunnen ze tegen een stootje en kan je ze gewoon met een klamme doek afvegen. Niet dat ik van plan ben de schilderijen smerig te maken, maar je weet maar nooit. Ook opspannen is verleden tijd, want de schilderijen behouden jarenlang hun vorm. Niet voor niets krijg je er een levenslange garantie op. Concreet wil dit zeggen dat ze bij canvaswinkel.nl garanderen dat je canvas schilderij niet gaat verkleuren. Zelfs in de zon behouden deze schilderijen hun kleur.

Ik ben alvast overtuigd van de canvas schilderijen van canvaswinkel.nl

Ik denk dat ik niet verder moet verduidelijken dat ik overtuigd ben van de canvas schilderijen van canvaswinkel.nl. Bestellen en betalen gaat eenvoudig en de site is super overzichtelijk. Je merkt duidelijk dat ze bij canvaswinkel.nl heel wat ervaring hebben met het drukken van canvas schilderijen, want de beelden zijn haarscherp en de kleuren sprankelen.

Neem gewoon zelf eens een kijkje op Canvaswinkel.nl, ik ben er zeker van dat je net zoals mij wel een leuk canvas schilderij zal vinden. En anders stuur je je eigen foto door.

https://www.canvaswinkel.nl/canvas-schilderijen/

Gerelateerde artikelen

Wandspellen voor thuis of op de zaak

Voor iedereen Diamond Painting! Dé hobby van 2020.

GU10 led spots