Het Thuisgevoel
Image default
Decoratie en accessoires

Plakletters

Plakletters

Het is super leuk om een cadeau weg te geven, maar vaak zijn de verpakkingen zo standaard. En dat is jammer, want met een kleine toevoeging ziet het er al vele malen leuker en gezelliger uit! De gouden tip: Plakletters!

Kleuren

De plakletters zijn er in ontzettend veel kleuren. Ook zijn ze in alle maten, vormen en lettertypes te verkrijgen. Het leuke aan de plakletters is dat ze bijvoorbeeld jouw cadeau veel persoonlijker maken. Je kunt op het cadeautje hele teksten plakken zodat je geen kaart meer hoeft te kopen, maar je kunt bijvoorbeeld ook alleen ‘xx’ er op plakken. Dit geeft echt een super leuk effect aan de verpakking van het cadeau. Ook kun je spelen met de kleuren. Je kunt verschillende kleuren bestellen om zo wat af te wisselen. Zo creëer je een creatief effect. 

Reclame

Wil jij reclame maken voor jouw bedrijf? Ook plakletter kunnen al veel voor je doen qua reclame! Je kunt de plakletters bijvoorbeeld op je auto plakken. Onderweg zullen de letters bij mensen gaan opvallen en dan heb jij reclame voor relatief weinig geld. Wat ook een reclame idee is, is om pennen te laten beplakken. Deze pennen kun je onderweg naar opdrachtgevers meenemen en ze weggeven. Pennen worden vaak gebruikt en mensen zullen dus herinnert worden aan jouw bedrijf. Top reclame!

https://strijkerbuitenreklame.nl/winkel/plakletters/