Het Thuisgevoel
Image default
Decoratie en accessoires

Wandspellen voor thuis of op de zaak

De kinderen veilig thuis laten spelen

Elke ouder vind het niet erg als de kinderen even weg zijn van huis om te spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Maar we weten ook al te goed dat buiten spelen altijd een risico met zich mee brengt door verkeer, weer en onverhinderde situaties. Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind. Bij Speelhoek.nl kunnen we deze ouders een uitstekende oplossing bieden met een volledig ingerichte speelhoek in de woonkamer of slaapkamer. Maar hoe kan zo’n speelhoek de oplossing zijn?

Uitdagend, urenlang plezier maar vooral erg leerzaam

Bij Speelhoek.nl denken we mee als een kind, wat dat is onze doelgroep. Om mee te kunnen met de tijd maken wij kinder speelhoeken voorzien van super uitdagende en leuke spelletjes waar kinderen juist van leren. Denk aan spelletjes zoals rekenen, memory, zoek de verschillen, kleuren, tekenen en puzzelen. Elk spel is uitdagend genoeg om kinderen urenlang plezier te geven, terwijl ondertussen de cognitieve vaardigheden van het kind worden ontwikkeld. De speelhoek systemen kunnen wij volledig op maat maken. Dus mocht je een specifiek hout soort willen hebben, dan kan het! Zo staat het spelsysteem perfect bij de interieur van je huis.

Speciale kinder tablets en speel toestellen

Desgewenst kunnen wij een kinderhoek voorzien van extra’s, zoals houten tafeltjes, houten kinderstoelen, rekentafels en andere accessoires. Ook verkopen wij de super handige finger fun tablets met unieke kindersoftware. Deze tablets zijn stukken duurzamer en steviger dan standaard tablets en leveren wij in diverse formaten, van 10 inch tot grote 20 inch. De tablets kunnen wij desgewenst integreren in elk meubelstuk of wandstuk. Naast kinder meubels en tablets, verkopen wij ook losse speel elementen die op de grond of aan een wand ( erg ruimtebesparend ) geplaatst kunnen worden. En met onze speel wandsystemen kunnen spel elementen uitgebreid worden met nieuwe puzzels, lach spiegels of doolhof spellen. Uiteraard is de befaamde kralentafel bij ons ook verkrijgbaar, wat een must is voor wachtruimtes bij de tandarts of huisarts. Meer speelsystemen, bekijk ons aanbod op onze webshop!

Zakelijk interessant voor ondernemers met een showroom of winkel

Als ondernemer kunnen wij een winkelbezoek van je klanten plezieriger maken door een speelhoek te creëren waar de kinderen zich kunnen vermaken, zodat pappa en mamma de aankopen kunnen doen. Niet voor niets hebben daarom vele supermarkten van Jumbo, diverse vestigingen van McDonald’s en meerdere autogarages en auto dealers gekozen voor de producten van Speelhoek.nl.

Voorbeeld van een speelhoek

http://www.youtube.com/watch?v=3cCw5UI2LEo

https://www.speelhoek.nl