Het Thuisgevoel
Image default
Babykamer en kinderkamer

Pampertaart

Een pampertaart is een ‘taart’ die bestaat uit tientallen luiers. Een pampertaart is te vergelijken met bijvoorbeeld een bruidstaart. Een bruidstaart bestaat uit meerdere lagen net als de pampertaart. In plaats van eetbare lagen, bestaat de pampertaart uit tientallen luiers die samen iet leuks vormen. Met passende versiering en een leuk knuffeltje is de pampertaart een origineel en leuk cadeau bij de geboorte van een kind.

 

Verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten pampertaarten in verschillende thema’s. Zo heb je vaak de standaard roze en blauwe thema’s maar tegenwoordig zijn er steeds meer te verkrijgen. Een eenhoorn, prinsessenkasteel of een piratentaart, alles is mogelijk tegenwoordig. Er zijn ook veel verschillende dingen verkrijgbaar. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor een vliegtuig, een drumstel, een vlinder, een scooter, een raceauto en nog heel veel meer. Mocht je geen keuze kunnen maken, dan is er vaak de optie om zelf iets samen te stellen, zo wordt je kraamcadeau nog specialer!

 

Praktisch cadeau

De luiertaarten zijn natuurlijk niet alleen origineel, leuk en mooi. Nee, ze zijn ook nog ontzettend praktisch. Een baby gebruikt gemiddeld rond de 1850 luiers per jaar, dat is niet niks! Het geven van zo’n leuk cadeau is dus ook nog eens heel handig. Wat zit er nou in zo’n taart vraag je je misschien af. De taarten zijn vaak volledig gemaakt van spullen die bruikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan hydrofieldoeken, monddoekjes en meer! Vaak blijft de luiertaart nog even staan zodat iedereen kan zien hoe leuk het er uit ziet. De luiers die in het pakket zitten zijn dan vaak ook voor baby’s van 2-3 maanden oud. Zo kan iedereen nog eventjes meegenieten van dit handige, leuke cadeau. Voor elk budget is er wel iets te krijgen!

https://geboortegift.be/kraamcadeau/pampertaart/