Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Promoot uw product aan potentiële kopers met een uniek re-board display

Heeft u onlangs een nieuw product gelanceerd waar u graag op originele wijze reclame voor wilt maken? Dan biedt het promoten van uw product op een re-board display, of een display vervaardigd van ander materiaal, wellicht uitkomst. Mocht dit interessant voor u klinken, dan staat Global Creations graag voor u klaar om u te voorzien van een uniek display op maat, welke zij volledig afstemmen op zowel uw wensen- en eisenlijstje als de eigenschappen van uw nieuwe product. Met ruim 20 jaar ervaring op zak, hebben de professionals als vele klanten tevredengesteld met unieke designs. Ontdek wat Global Creations voor u kan betekenen!

Een ontwerp dat alle verwachtingen overtreft

Global Creations is dé specialist op het gebied van full-service instore communicatie. Met een flinke dosis aan creativiteit, uiteenlopende technische kennis en een zeer moderne productielocatie, brengen de creatievelingen bijzondere, commerciële ontwerpen tot leven. Voor ieder vraagstuk, leveren zij een slimme oplossing: één die alle verwachtingen van de klant overtreft. Of het nu een display, vervaardigd uit een materiaal als re-board of kunststof, point-of-sale-materiaal of shop-in-shop concepten betreft: wanneer u in zee gaat met de specialisten, kunt u er van op aan dat u een promotioneel product van hoogwaardige kwaliteit ontvangt, waarmee u uw nieuwe product volledig in de spotlight zet.

 

Ontwerp een re-board display naar wens

Wilt u graag promotiemateriaal, zoals een re-board display, speciaal voor u op maat laten ontwerpen en produceren? Dan kunt u met een gerust hart de professionals van Global Creations in de arm nemen. Ongeacht u zelf een zee aan creatieve ideeën hebt omtrent het ontwerp van het display of juist liever het brainstormen uit handen wilt geven: aan het eind van het traject, bent u verzekerd van prachtig promotiemateriaal waarmee u direct de aandacht van uw potentiële klanten stuurt naar uw nieuwe product. Heeft u specifieke vragen? Of wilt u simpelweg meer informatie inwinnen? Neem dan gerust contact op met de professionals.

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de voordelen van elektrische rolluiken?

Buffetkasten van Meubybroers: altijd een top-idee!

Stofzuigen was nog nooit zo leuk